Da li poznajete nekog ko je postigao izuzetne rezultate u privredi, obrazovanju, kulturi, nauci, sportu? Inicijativa za dodelu Novembarske nagrade

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – Odbor za nagrade i priznanja Skupštine grada Sremska Mitrovica na sednici održanoj 4.10.2023. godine raspisao Javne pozive za podnošenje inicijativa za dodelu Novembarske nagrade Grada Sremska Mitrovica za 2023. godinu i Plakete grada Sremska Mitrovica za 2023. godinu.

Ova priznanja dodeljuje Skupština grada Sremska Mitrovica svake druge godine. 

Novembarska nagrada je gradsko priznanje koje se dodeljuje građanima svake druge godine, u znak priznanja za značajna dostignuća u oblastima:

– privrede 

– obrazovanja, zdravstva, nauke

– kulture,

– sporta

– za poseban doprinos afirmaciji grada. 

Javni poziv za podnošenje inicijativa za dodelu Novembarske nagrade se nalazi na sledećem LINKU.

Plaketa grada se dodeljuje pravnim licima i građanima koji su se posebno istakli svojom delatnošću na humanitarnom, kulturnom i drugom planu. Nagrada podrazumeva uručenje diplome.

Javni poziv za podnošenje inicijativa za dodelu Plakete grada se nalazi na sledećem LINKU.

Oba javna poziva traju do 19.10.2023, a podnose se Odboru putem Gradske uprave za kulturu i sport, na način koji je naveden u zaključku odbora.

Novembarska nagrada je gradsko priznanje, a dodeljuje se svake druge godine počev od 2009. godine, građanima u znak priznanja za značajna dostignuća u oblasti privrede, obrazovanja, zdravstva, nauke, kulture, sporta, kao i za poseban doprinos na afirmaciji grada. Dodeljuju se od 2009. Godine i to svake druge godine. Plaketa Grada dodeljuje se pravnim licima i građanima koji su se posebno istakli svojom delatnošću na humanitarnom, kulturnom i drugom planu. Nagrada podrazumeva uručenje diplome. Inicijativu za dodelu nagrada i drugih priznanja pokreću preduzeća, ustanove, organizacije i građani.

Ko je dobio Novembarsku nagradu prethodnih godina?:

Dodeljene Novembarske nagrade i Plaketa grada Sremska Mitrovica – Ozon Media

Spisak dobitnika društvenih priznanja – „Novembarske nagrade“ i „Plakete grada“ – Ozon Media

Ove godine jedan dobitnik Novembarske nagrade i dva Plakete grada – Ozon Media

Možda Vam se svidi i