Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica, Gradska uprava za omladinu, Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica, donose Odluku o raspisivanju Konkursa za treći muzički festival “ENTER MUSIC FEST 2012”.

Muzički festival “ENTER MUSIC FEST” je zabavno takmičarskog karaktera u kome imaju pravo da učestvuju mladi iz opština i gradova Srema uzrasta od 15 do 30 godina.

Festival će se održati u petak, 31. avgusta i subotu, 01. septembra 2012. godine sa početkom od 21:00 čas na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici.

Prijavljivanje takmičara se vrši popunjavanjem Prijave za učestvovanje na festivalu i slanjem iste organizatorima (elektronskim putem ili poštom ili doneti lično) do predviđenog roka.

Prijave se primaju u prostorijama Kancelarije za mlade do petka, 24. avgusta 2012. godine, ulica Svetog Dimitrija 10, 22000 Sremska Mitrovica sa naznakom ENTER MUSIC FEST ili na e-mail micapopadic@yahoo.com sa naznakom ENTER MUSIC FEST. Kontakt telefon 022/618-276,064/8894-637.

Takmičari su u obavezi da zajedno sa prijavom dostave i Demo snimke sa svojih nastupa, kako bi komisija imala što jasniji uvid u kvalitet i ozbiljnost benda.

Takmičari se prijavljuju kao muzički sastav (bend) ili pojedinačno.

Broj pesama za izvođenje će zavisiti od broja prijavljenih učesnika.

Takmičari se obavezuju da ponesu svoje instrumente na kojima će samo oni svirati. Organizatori festivala će obezbedi potrebnu opremu (ozvučenje, mikrofone, ton-majstora i dr.) za nesmetano održavanje festivala.

Organizatori festivala neće snositi bilo kakvu odgovornost nastalu oštećenjem instrumenata takmičara tokom trajanja festivala “ENTER MUSICFEST-a”.

Muzički žanrovi koji mugu da se izvode na festivalu su domaći i/ili strani: brake dance, dance, punk, pop, urban, R&B, rock ‘n’ roll, metal, tecktonik dance, techno music, house music, hip-hop/rap i dr.

Festival se završava zaključno sa izborom pobedničke muzičke grupe ili pojedinca od strane stručnog žirija druge večeri trajanja festivala.ž

Takmičari se popunjavanjem Prijave obavezuju poštovanjem i ponašanjem u skladu sa Pravilnikom o ponašanju za vreme trajanja muzičkog festivala“ENTER MUSIC FEST” koji se nalazi zajedno sa Prijavom raspisan od strane Organizatora festivala.

Možda Vam se svidi i