APARTMAN SREMSKA MITROVICA | STAN NA DAN SREMSKA MITROVICA | SMEŠTAJ U SREMSKOJ MITROVICI

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ako Vam je potreban smeštaj u Sremskoj Mitrovici, mi smo tu da Vam obezbedimo vrhunski apartmanski smeštaj.

APARTMAN DIANA

APARTMAN DIANA se nalazi u ulici Zmaj Jovina 14, na 700 metara udaljenosti od centra grada, u blizini se nalazi restoran “Balkan” na samo 150 metara i 200 metara udaljenosti od još nekoliko restorana, kafića, trafike i pekare.

APARTMAN DIANA je po strukturi dvosoban stan. U jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj, dok je u drugoj jedan singl ležaj na rasklapanje. Dnevni boravak i trpezarija su jedna celina, veoma prijatnih tonova. Kuhinja je zasebna prostorija i opremljena je svim potrebnim kuhinjskim aparatima. Kupatilo je prostrano i moderno.

Ako tražite savršeno mesto za dan, dva, tri…:

APARTMAN DIANA

Stan od 55 m2, sa osečajem da ste u svom domu. Sve što je potrebno, tu je. U blizini gradska plaža za šetnju, nalazimo se u samom centru grada. U Sremskoj Mitrovici ima šta da sa vidi i dobro jede. Za sve informacije mi smo tu 24/00.

Prostor je pogodan za porodične ljude ( i sa malom decom).

Posetiocima je na raspolaganju spavaća soba, dnevna sa dodatnim krevetom za spavanje, kuhinja, kupatilo, mir i tišina u zgradi, prvi sprat.

Broj soba: 2

Pet friendly.

Cena najma na https://www.booking.com/hotel/rs/apartman-diana.

Iza zgrade je parking zona sa parkingom koji se ne naplaćuje. Zgrada se noću zaključa, pa je vaš automobil siguran. Apartman se nalazi na prvom spratu, lift postoji u zgradi.


Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar