ŽKK „Srem“ osvojio 3. mesto u prvenstvu Vojvodine za juniorke

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U poslednjem kolu prvenstva Vojvodine za juniorke, ŽKK „Srem“ se suočio sa izazovom direktnog okršaja za drugo mesto protiv ekipe ŽKK „Srbobran“. Nažalost, domaći tim nije uspeo da savlada protivnika, te su gošće zasluženo odnele pobedu rezultatom 52:61 (17:21, 14:12, 4:22, 17:6).

Utakmica je započela uzbudljivo, s obe ekipe podjednakim tempom i rezultatom. Međutim, loša igra domaćeg tima u trećoj četvrtini omogućila je ekipi Srbobrana da stekne nedostižnu prednost od 20 poena. Srbobran je čvrstom igrom zadržao vođstvo do kraja utakmice.

Za ekipu Srema nastupile su igračice poput Jelene Grujin sa 12 poena, Mile Nikolić sa 9 poena, Nikoline Popović sa 8 poena, Nikoline Trajković i Jovane Ignjatov sa po 6 poena, Mile Rodić sa 5 poena, Ane Simić sa 4 poena, Dunje Branković sa 2 poena, kao i Mila Cvetković, Lana Vučetić i Milica Trivan. Ekipu je sa klupe predvodio trener Ivan Vučinić.

Najefikasnija igračica u ekipi Srbobrana bila je Milica Ćeran sa 16 poena.

Na kraju prvenstva Vojvodine za juniorke, prvo mesto zauzela je ekipa ŽKK „Vojvodina 021“, drugo mesto pripalo je ekipi ŽKK „Srbobran“, dok se ekipa ŽKK „Srem“ okitila bronzanom medaljom. Medalje i pehare košarkašicama i trenerima uručio je Nikola Budošan, ispred Košarkaškog saveza Vojvodine.

Možda Vam se svidi i