PREDSTAVLJANJE ZBIRKI POEZIJE „HAIKUM“ I „VUČICA“ LJILJE VUJIĆ CRNOJAKIĆ U BIBLIOTECI „GLIGORIJE VOZAROVIĆ“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U četvrtak, 25. aprila, sa početkom u 19 časova, Biblioteka „Gligorije Vozarović“ ugostiće zavičajnu autorku Ljilju Vujić Crnojakić i predstaviti njene nove zbirke poezije „HaikUm“ i „Vučica“.

O knjigama će govoriti Mirjana Marković, recenzent i predsednik Književne zajednice Sremska Mitrovica. Pored autorkine osnovne interpretacije, odlomke iz zbirki čitaće pesnik Cvijetin Baja Lobožinski i Milka Poznanović.

U muzičkom delu programa nastupiće Studio modernog i klasičnog baleta „Olena“, dok će atmosferu dodatno začiniti izvođenje gitariste Branka Badžića. Program će voditi Milijana Dmitrović Torma.

Ljilja Vujić Crnojakić je već poznata čitaocima po svojoj autentičnoj poeziji koja prepliće različite žanrove i teme, a „HaikUm“ i „Vučica“ predstavljaju nastavak njenog poetskog stvaralaštva i dubokog zavičajnog identiteta.

Ovaj kulturni događaj pruža priliku ljubiteljima poezije da se upoznaju s novim delima i uživaju u večeri ispunjenoj lepotom reči i muzike.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj svečanosti književnosti i umetnosti i da podrže zavičajnu autorku u promociji njenih novih poetskih zbirki.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar