CERES: Planirate kupovinu nameštaja? Evo odličnog predloga

Od strane Ozon
0 komentar

Srenmska Mitrovica – Dom je mesto gde stanuje sreća, u koji se vraćate posle svega što se tog dana desilo. Gde skidate sa sebe svakodnevicu i oblačite udobne džempere spokoja i mira.  A da bi vaš dom bio toplina, ognjište i mir, potrebni ste mu vi.  Zato je nezaobilazna destinacija za one koji su u potrazi za sitnicama koje čine dom, za inspiracijom i dobrom idejom, salon nameštaja Ceres enterijer u Sremskoj Mitrovici.

KLASIČAN ILI MODERAN: Kakav je tvoj stil? Ne možeš da izabereš?

Kada se govori o nameštaju, svima na pamet padaju obilasci prodavnica, merenje, odabir, klasičan ili moderan stil… dani i dani biranja. Međutim, svako ko se imalo razume u nameštaj i dizajn, reći će vam da ukoliko imate u gradu mesto gde se kupuje nameštaj i modernog i klasičnog stila, onda ste sve završili na jednom mestu.

Nebitno koliko ste probirljivi, u ovakvoj prodavnici nameštaja, dizajneri su vrhunski. I kod većine modela imate mogućnost da birate boje, dezene i materijale i time personalizujete svoj životni ili radni prostor.

Veliki izbor za svačiji ukus

Kvalitetan i funkcionalnim nameštaj – Novootvoreni salon nameštaja Ceres enterijer u Sremskoj Mitrovici.

Pažljiv odabir nameštaja pomaže nam da uredimo prostor za odmor ili rad po svom ukusu.

Salon nameštaja Ceres enterijer sve po vašem ukusu, željama i potrebama. Kada kupujete nameštaj, naspram svojih želja prilagodite dizajn enterijera, ali vodite računa o tome da uložite u kvalitetne artikle koji će vas dugo služiti i pritom ostati očuvani kao kad su tek kupljeni.

To vam najbolje može ponuditi upravo Salon nameštaja Ceres enterijer

Modeli u salonu ostavljaju bez daha svojim izgledom i načinom izrade. Veliki izbor kožnih i garnitura od štofa. Mogušnost izbora boja i dimenzije koje se prilagođavaju vašem domu. U salonu nameštaja Ceres enterijer čekaju vas i moderne i klasične trpezarije i trpezarijski stolovi.

Da je sve u nameštaju, potvrdiće vaša spavaća soba. Kada odaberete dobar krevet uz pravi dušek, u njemu ćete dobiti svu potrebnu energiju kada se budete odmarali i bićete produktivniji tokom izvršenja radnih zadataka.

Kada se spominje Italija, svakome na pamet padaju moda, automobili i vrhunsko vino. Međutim, Italijanski tepisi vas vode baš tu, u luksuz. U salonu nameštaja Ceres enterijer luksuzni Italijanski tepisi za vašu notu luksuza, kojij niko neče odoleti.

Nebitno koliko ste probirljivi, sam ulazak u salon nameštaja Ceres enterijer daje jedinstven osećaj i odabir je jednostavan.

I za kraj. Ovde se ne kupuje samo nameštaj, tepisi, trpezarije, ogledala… iz salona izlazite sa brigom manje – Besplatno dobijate i savete za urešenje vašeg doma šod vlasnika salona diplomiranog inženjera arhitekture Crnojakić Zdravka.

Svratite danas u naš izložbeni prostor da biste otkrili prelep izbor kvalitetnog nameštaja za svaku sobu vašeg doma.

Odgovarajući trpezarijski sto

Izbor trpezarijskog stola uslovljen je stolicama sa kojima je poželjno da čini jedinstvenu celinu kako bi i enterijer bio stilski usaglašen. O odabiru trpezarijskih stolica pisali smo u zasebnom tekstu.


Masivan trpezarijski sto, drveni, metalni, u obliku pravugaonika, okrugli, ili pak u obliku elipse? Niz je epiteta koji stoje uz trpezarijski sto. Da bismo izabrali odgovarajući valja razmotriti karakteristike svakog od nabrojanih.


Najčešći materijal od kog se izrađuju trpezarijski stolovi jeste drvo (Rodos, Leon, Barok), i takva konstrukcija nosi epitet klasične. Drugi materijal od koga može biti izrađena konstrukcija jeste metal, nešto ređe zastupljen, ali vrlo zahvalan i dugotrajan. Takvi su stolovi Aston i Spider domaćeg proizvođača Atlas. Metalna konstrukcija odlično se uklapa u industrijski stil i moderno dizajnirane trpezarije.

Aston

Gornja površina trpezarijskog stola može se javiti u najrazličitijim varijantama. Najčešći vidovi jesu drveni (Grand, Scala, Siena) i lakirani MDF (medijapan ploča), kakav je sto Havana. Drugi materijali od kojih se može izraditi gornja površina su keramika (Eterna) i mermer, odnosno prirodni kamen, koji predstavlja luksuzniju varijantu.

Eterna

Prilikom izbora adekvatnog trpezarijskog stola možda je najvažnije opredeliti se za odgovarajući oblik i dimenzije. Dimenzije i oblik stola uslovljeni su kvadraturom prostorije namenjene za trpezariju, ali i estetskim zahtevima. Ukoliko je trpezarija zasebna celina, mogućnosti su šire, tj. može se birati sto sa većim dimenzijama. Oblici u kojima se trpezarijski stolovi javljaju su: kvadratni, pravougani, okrugli i elipsa.
Poželjno i važno je obratiti pažnju na funkcionalnost trpezarijskog stola, naročito kada smo ograničeni prostorom i praktikujemo veća okupljanja. Trpezarijski stolovi se mogu javiti u fiksnoj varijanti (ređe) i sa mogućnošću razvlačenja. Mehanizam razvlačenja se javlja u dva oblika, kao srednji (Onix, Havana) i krajnji (OM260) u vidu pomeranja nogu.

Kada ste razmotrili sve navedeno, odlučili kakve funkcije i materijal trpezarijskog stola vam najviše odgovaraju, ostaje vam da se opredelite za dizajn. Da li će to biti moderan ili klasičan dizajn, uslovljeno je ostatkom enterijera ali i individualnim afinitetima i stilom koji želite da odražava vaš životni prostor. Kada je u pitanju klasičan dizajn, on može biti svedeniji (Leon) ili raskošniji (Barok). Stolovi modernog dizajna dostupni su u najrazličitijim varijantama, oblicima i bojama, suptilni (Fenix, Toskana) ili ekstravagantni, tj. stolovi koji će bez sumnje ostaviti pečat i istaći se svojom posebnošću i netipičnošću (Aston, Spider, Enso).

Barok

Kako izabrati idealne trpezarijske stolice pročitaj OVDE

Kontakt

CERES enterijer

Stari šor 36

Sremska Mitrovica

+381 63 85 84 007

FACEBOOK

INSTAGRAM

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar