Vreme za novogodišnje čestitke!

Od strane Ozon
0 komentar

 NOVOGODIŠNA ČESTITKA.  

U ovom prazničnom mesecu puni smo dobrih osećaja, želja i poruka. Kako želimo svojim najbližima sve najbolje, tako ne treba da  zaboravimo i naše poslovne partnere, kupce… građane.

Nova godina i Božić idealno su vreme da se zahvalimo našim poslovnim partnerima na saradnji, ukazanom poverenju i da im poželimo puno uspeha u radu.

Ako planirate da velikom broju poslovnih prijatelja, poznanika… a želite i građanima da na ovaj način poželite sve najlepše u narednoj godini, najbolji način  da to uradite je elektronski, putem radija ili internet sajta sa velikim brojem pregleda.

Na jednostavan i prikladan način, imate priliku da svojim klijentima, budućim klijentima, saradnicima i građanima čestitate sve predstojeće praznike a da Vašu čestitku čuju svi! Iskoristite čestitku i kao vid promocije Vaše firme.

NOVOGODIŠNA ČESTITKA koja bi se emitovala na frekvenciji 91,9 Ozon radija i NOVOGODIŠNA ČESTITKA na sajtu www.ozon.rs .

Praznični paket  na sajtu, SLAJDER rotirajući, od 20. decembra 2019.godine do 20. januara 2020.godine. Paket 30 dana, sa porukom koju Vi odaberete ili Vam mi osmislimo.

Praznični paket  Radio Ozon, od 20. decembra 2019.godine do 20. januara 2020.godine. Paket ČETIRI maske dnevno, 30 dana, sa porukom: 

PRIMERI:  

     
 „Srećne praznike želi Vam…“

 „Srećne božićne i novogodišnje praznike želi Vam…“  

 „Sa nama i u 2020 tu godinu….. Srećni praznici“

 „Da Vas služi dobro zdravlje, srećni praznici, Vaš…“  i sl.

Ako imate audio zapis čestitke ili želite određen tekst, kontaktirajte nas putem telefona 022 610 680, ili 0646595766, ili pošaljite mejl na adresu redakcija@ozon.rs .

Ovim paketom pokrivate sve praznike, katolički božić, novu godinu, pravoslavni božić, Srpsku novu godinu i Slavu Sveti Jovan.

Cena paketa: 6.000,00 +PDV.

Cena paketa na sajtu www.ozon.rs: 10.000,00 +PDV.

Požurite! Rezervišite svoje vreme (maksimalan broj 30 klijenata, zbog vremena za reklamne poruke određenog zakonom).

Možda Vam se svidi i