„Radnički“ savladao FK „Vojvodina 1928“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pobedom na nezgodnom terenu u Perlezu, po vetrovitom vremenu, fudbaleri “Radničkog” iz Sremske Mitrovice proteklog vikenda uspešno su završili jesenji deo sezone Srpske lige Vojvodina savladavši ekipu “Vojvodina 1928” rezultatom 1:2.

Nakon grešaka gostujućih fudbalera Šućaka i Kovačevića, domaći fudbaleri su u 61. minuti poveli sa 1:0.

Igrao se 78. minut kada je kapiten “Radničkog” Janković sjajno uposlio Perovića koji je sa osam metara od gola šalje loptu u protivničku mrežu.

Samo tri minute kasnije, odnosno u 81. Minuti napravljen je falu nad Jankovićem na oko 30 metara od gola. Idealan centaršut Perovića, lopta stiže do Kovačevića koji udara loptu glavom, ona se zatim odbija od gostujućeg igrača i ulazi u mrežu za 1:2.

Gostujuća ekipa je, stekao se utisak, imala potpunu kontrolu igre tokom utakmice, i da su Perović, Janković i Pejović bili malo koncentrisaniji domaća ekipa bi pretrpela pravu katastrofu.

FK “Radnički” je nastupio u oslabljenom sastavu, ovu utakmicu propustili su Nikolić, Tomić, Buzum, Herceg i Milošević.

Na utakmici mesto startera je zauzeo Vujović Branko 2002. godište, igrač iz omladinskog pogona “Radničkog” koji je slavio 17 rođendan i na najbolji mogući način započeo staž u seniorskoj ekipi.

FK “Radnički”: Čupić, Šućak, Vujović, Petrović, Kovačević, Pejović, Perović, Janković, Matijević, Ivanović, Glišić. Trener: Nenad Kovačević.

FK “Vojvodina1928”: Magda, Džajski, Đukanović, Bogdanović, Banč, Živanov, Mišić, Malbaški, Jeftić, Vlaučin, Runjevac. Trener: Jelin Živan

Možda Vam se svidi i