Sremska Mitrovica: U nedelju izmene u režimu saobraćaja

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica – Za sobraćaj će biti zatvorena za automobile trasa od Parobrodske ulice ispred „Šumarije“ do Trga Svetog Stefana 34, u vremenskom intervalu od 10:00 do 13:00 časova.

Preduzeće „Sirmijum put“ doo, kao upravljač putne infrastrukture, obaveštava građane Sremske Mitrovice o planiranim izmenama u režimu saobraćaja u centru grada. Ove izmene će biti uvedene u okviru manifestacije „CENTAR BEZ AUTOMOBILA-KROZ SIRMIUM BICIKLOM,“ koja će se održati 1. oktobra 2023. godine, u vremenskom intervalu od 10:00 do 13:00 časova.

Manifestacija „CENTAR BEZ AUTOMOBILA-KROZ SIRMIUM BICIKLOM“ ima za cilj promociju održive mobilnosti, podsticanje korišćenja bicikala kao ekološki prihvatljivog prevoznog sredstva, i stvaranje bezbednog i prijatnog okruženja za sve građane. Tokom ovog događaja, od Parobrodske ulice ispred „Šumarije“ do Trga Svetog Stefana 34, saobraćaj će biti zatvoren za automobile, omogućavajući biciklistima i pešacima slobodno kretanje.

Svi učesnici u saobraćaju, uključujući vozače i bicikliste, mole se da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i smernice saobraćajnih službi tokom trajanja manifestacije. Ova manifestacija ima za cilj da promoviše zajedničko korišćenje javnih prostora, podstakne zdrav način života i doprinese smanjenju emisije štetnih gasova u vazduh.

Preduzeće „Sirmijum put“ doo apeluje na razumevanje i saradnju svih građana tokom manifestacije i veruje da će ovaj događaj doprineti stvaranju pozitivnog i održivog urbanog okruženja za sve stanovnike Sremske Mitrovice.

Građani se pozivaju da se pridruže manifestaciji „CENTAR BEZ AUTOMOBILA-KROZ SIRMIUM BICIKLOM“ i podrže inicijative koje doprinose očuvanju životne sredine i promociji zdravlja.

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Boža 29.09.2023. - 6:30 am

Još samo da ste naveli vreme održavanja manifestacije, di bi nam kraj bio…

Ozon 29.09.2023. - 9:25 am

Tu informaciju nemamo, nismo našli kontakt iz organizacija

Komentari su zatvoreni.