Ovo su NAJČITANIJE VESTI u 2022. godini!

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ozon Media, ozon.rs bio je najčitaniji portal i ove godine, a bez vas to ne bi bilo tako. Ovo su najčitanijih 20 vesti u odlazećoj godini. 

Uvek je na prvom mestu početna stranica, tražili ste pošetnu stranicu portala Ozon i otvorili rubriku vesti 461.653 puta!

Titulu prvog mesta najčitanije vesti, ubedljivo drži vest koju je pročitalo više od 134.000 ljudi! U pitanju je Danas ste napunili 65 godina? Od sutra vam vozačka ne važi

Drugo mesto najčitanije vesti, zauzele su akcije – Novac u privim redovima. U pitanju je vest – KAKO DA PROVERITE DA LI I KOLIKO IMATE PARA OD AKCIJA? Ovu vest ste prošitali nešto manje od 130.000 puta.

Treće mesto, rezervisano je za , opet novac Od sledećeg ponedeljka prijave za 11.800 dinara, isplata do 3. juna

Četvrto mesto zauzeo je opet tekst sa temom novac Trošak opomene za dugovanja DUŽNIK NEMA OBAVEZU PLAĆANJA

I konačno, ma petom mestu je korupcija! Hapšenje u Sremskoj Mitrovici, Rumi, Staroj Pazovi… zbog korupcije

Preskačemo tragedije, novac i prelazimo na ekonomiju. Prvo mesto iz ove rubrike zauzela je priča koja zanima sve koji su u prethodnoj godini tražili novi dom. To su naravno KUĆE NA PRODAJU: Izabrali smo nešto iz ponude u Sremskoj Mitrovici i okolini. Ovu informaciju je pročitalo preko 50 hiljada ljudi.

Sedmo mesto, zauzelo je hapšenje, ajde da kažemo da i to ima veze sa ekonomijom. U pitanju je vest Detalji hapšenja grupe dilera iz Sremske Mitrovice. Pročitana skoro isto puta kao i prethodna.

Osmo mesto, zauzela je vest Sremska Mitrovica: Pljačka u Branka Radičevića

Deveto mesto zauzeo je tekst Nesreća kod Sremske Mitrovice: Vozač poginuo, a među povređenima i dete (4)

Deseto mesto, Sremski Karibi sa morskim cenama

Na kraju… To je to što se najviče čita, male su razlike u brojkama, a ove godine smo izbacili preko 11.000 tekstova. Najčitanija objava u poslednjoj nedelji 2022. godine On ima samo 28 godina, bori se da preživi a mi imamo mogućnost da mu pomognemo – Ozon Media koja je za sada imala preko 6.000 jedinstvenih poseta, vraća nadu da će ove godine neke druge vesti biti u fokusu.

Možda Vam se svidi i