Raspisan javni poziv za izgradnju pijace u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
1 komentar

SREMSKA MITROVICA. Grad Sremska Mitrovica raspisao je tender za uprojektno-tehničke dokumentacije pijace u Sremskoj Mitrovici. Za izgradnju glavne gradske pijace određen je lokalitet postojeće pijace u Sremskoj Mitrovici.

Projektni zadatak obuhvata dokumentaciju za izgradnju glavne gradske pijace i rekonstrukciju i adaptaciju postojećeg objekta Erarni magacin soli. Novoprojektovana pijaca treba da se projektuje kao delimično zatvorena sa pomičnim panelima u delu gde se nalaze pijačne tezge. Optimalan broj tezgi koji bi zadovoljio potrebe Grada je 200 tezgi (min 150) u zelenom lupijace, 50 tezgi u robnom delu i 4 kaveza za sadni materijal.

Kompletan prostor biće natkriven nadstrešnicom koja će povezati postojeće objekte sa novoporjektovnanim pijačnim prostorima

Procenjena površina objekata pijace je u zelenom i robnom delu je po 1.000 m², a otvorenog dela 2.000 m². U odgovarajućem delu pijace potrebno je planirati i rashladne komore, a na krovu obavezno postavljanje solarne fotonaponske elektrane u planiranom obimu od minimum 500 m2.

Tender možete pogledati i na portalu Javnih nabavki OVDE

Možda Vam se svidi i

1 komentar

slobodan 08.12.2022. - 6:09 pm

Nadam se da će biti rekonstruisan i prilaz pijaci – pešački od Stoteksa do tržnice (trotoar i paking ) + kolski ulaz (prvi) iz Parobrodske .
Da li postoje rokovi ?

Komentari su zatvoreni.