Eko Teh: VOZZI i ne brini

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Tehnički pregled “Eko Teh”, koji ima tradiciju u Sremskoj Mitrovici, nudi paket pomoći na putu, uz svaki tehnički pregled na poklon paket VOZZi.

VOZZi nikoga ne ostavlja na cedilu – svaki dogovor je moguć ako posedujete VOZZi paket.

Spreman automobil za zimske dane se podrazumevaju kada se polazi na put u ovo vreme, ali mnogo je neiskusnih vozača koji misle da je to sve što im je potrebno. Zbog toga majstori imaju pune ruke posla, pa već s prvim snegom, kišom i poledicom primaju pozive za šlepanje, nameštanje lanaca, zagrevanje i tako dalje. Zbog svega toga, stručnjaci savetuju da bar dve nedelje pre puta planirate tehničku proveru automobila.

Auto ti je stao nasred puta?

PITAŠ SE: Koga da pozovem? Koliko dugo ću čekati pomoć? Koliko će to sve da košta? Bez panike, sve rešavaš u „Eko Tehu„. Sve informacije u vezi paketa VOZZI 40, možete dobiti kada odradite tehnički pregled u Eko Tehu u Sremskoj Mitrovici. Uz VOZZI 40 dobijate besplatno šlepanje 40 kilometara i pomoć na putu.

Tehnički pregled radi do 18h, a nalazi se na adresi Kralja Aleksandra Karadjordjevića bb, Sremska Mitrovica. Broj telefona za sve dodatne inforacije je 022640940.

U “Eko Tehu” možete obaviti tehnički pregled vozila, osigurati vaš automobil, a na licu mesta možete preuzeti i registracione nalepnice, bez odlaska u MUP. 

Možda Vam se svidi i