Sremska Mitrovica – U četvrtak, 26. oktobra u 18:30 časova u kafe Talija (Pozorište Dobrica Milutinović) u Sremskoj Mitrovici, održaće se Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u organizaciji Educoma iz Novog Sada uz podršku Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

U četvrtak panelistkinje će biti uspešne žene, preduzetnice iz Sremske Mitrovice: Vesna Stanković (Hrana produkt), Gordana Trnić (TG Hemik), Tanja Berežni (TR Kadar), Aleksandra Stojiljković (Cvećara Ubavilo), Stana Jević, samostalni stručni saradnik, Regionalna Privredna komra Sremska Mitrovica i Sanja Alvirović kao domaćin Skupa.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ se održao tokom 2016. godine u 7 gradova (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Sombor i Subotica) i okupio je preko 300 žena koje su pričale svoje preduzetničke priče, a sve sa ciljem da i druge žene pokrenu svoj biznis.

Ove godine Skup je od septembra meseca već održan u Nišu, Kragujevcu, Vrnjačkoj banji i Šapcu, a održaće se još i u Kikindi (02.11.), Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12).

Preko 300 žena na održanim panelima slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge od njih podstaknute su da pokrenu svoj biznis, razmenjena su iskustva i ostvarene nove saradnje.

Generalni sponzor Skupa preduzetnica je Novosadski sajam. Partner Skupa je Saop doo, internet knjigovodstveni program Minimax.

Biznis ćoše podržavaju i medijski pokrovitelji: portal E kapija, Biznis i finansije, Moja firma i Ozon radio.

Ulaz je slobodan! Prijave na mail:prijavabizniscose@gmail.com

Možda Vam se svidi i