Sremska Mitrovica – Komunalna policija počela je sa radom 8. Decembra 2010 godine i za to vreme je rešila niz problema, zauzimanje javne površine bez odobrenja, narušavanje kućnog reda, vanpijačna prodaja.

„U cilju što efikasnijih rešavanja komunalnih problema građana, Komunalna policija je otvorila posebnu kancelariju Komunalne policije u koju će građani svakodnevno moći da dolaze, prijavljuju probleme ili traže informacije“, rekao je načelnik za komunalno inspekcijske poslove Vladimir Petković.

Kancelarija je otvorena na Trgu Vojvođanskih brigada broj 4 (preko puta Vojvođanske banke), a kako nam je rekao načelnik Komunalne policije Miroslav Jokić, kancelarija će raditi od 07:00 do 22:00 časa i u svakom trenutku u njoj će boraviti stručno lice koje će građanima davati adekvatne informacije.

Prijave možete pored ličnog dolaska da vršite pozivom na broj: 022/615-615, posećivanjem zvaničnog portala grada Sremska Mitrovica, odlaskom na mail adresu infosm@ptt.rs ili slanjem poruke na broj: 063/615-200.

You may also like