Kada je opremanje enterijera ili eksterijera u pitanju, ukoliko sledite savete poznatih dizajnera i pratite trendove, a želite da se oprobate u kreiranju sofisticiranog ambijenta, onda je ovo prilika za vas.

U svim salonima „Keramike Jovanović“, što podrazumeva i salon u Subotici, u periodu od 27. do 31. avgusta organizujemo novu prodajnu akciju. Ovog puta dajemo popust od 20% na redovne cene određenih serija pločica velikog formata (preko 70 različitih modela zidnih i podnih iz redovnog asortimana, ali i ekskluzivnih modela koje radimo po porudžbini kupaca).

Tokom ove akcije „VELIKI popust za VELIKE formate“ moći ćete, po povoljnim, akcijskim uslovima, da odaberete neki od modela vrhunskih pločica sledećih dimenzija: 25×85, 30×90, 75×75, 15×100, 20×120, 30×120, 40×120, 60x120cm.  Pločice ovih formata dolaze nam od renomiranih i svetski priznatih proizvođača: STN Ceramica, Cifre Ceramica, Saloni, TAU Ceramica – iz temperamentne Španije, ali i Marazzi, Savoia, Gruppo Armonie iz romantične Italije, kao i iz kompanija Cersanit, Termal Seramik…

Kako su naši kupci navikli tako ostaje i ovaj put – odloženo plaćanje do 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane, preko PIO fonda i čekovima građana moguće je prilikom kupovine i akcijskih artikala.

Redovan asortiman može se pogledati na sajtu: keramikajovanovic.rs, ali je svakako najbolje direktno, u sjajno opremljenom salonu, koji se od nedavno nalazi na adresi Arsenija Čarnojevića 2, Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i