DEKARBONIZACIJA MOTORA i u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Kao posledica gradske-spore vožnje a ne retko i lošeg kvaliteta goriva na našem tržištu dolazi do zapušenja nekih vitalnih delova motora vašeg vozila. Naslage ugljenika(čađi) u motoru imaju veoma loš uticaj na performance, gubitak snage, pregrevanje, radni vek motora, potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova.Takođe mogu biti uzrok velikih kvarova i skupih popravki.  Kako bismo odstranili te naslage ugljenika a samim tim rešili navedene probleme koristimo proces koji se naziva DEKARBONIZACIJA MOTORA.

DEKARBONIZACIJU VAŠEG MOTORA MOŽETE URADITI U SREMSKOJ MITROVICI

Dekarbonizacija SM

Telefoni: 061 66 431 66 i 063 538 521

Nova tehnologija čišćenja motora, bez dodavanja hemijskih supstanci, koja ne zagađuje okolinu je DEKARBONIZACIJA MOTORA VODONIKOM. Potpuno je bezbedna  a sada  dostupna i kod nas.

Tehnologija velikog kapaciteta Vodonika (H) koja se upumpava preko usisne grane dok motor radi na leru, omogućava da se kvalitetno uklone naslage ugljenika (garež) sa ventila, siceva ventila, čela klipa, vrha dizne ili injektora, svećice, itd., kao i velikim delom sa EGR ventila, DPF-a, toplog dela turbine, lambda sondi, katalizatora…

Sam proces dekarbonizacije motora traje 45 minuta. Svi trenutni parametri stanja motora u toku dekarbonizacije se prate najsavremenijim dijagnostičkim uređajima.Nakon dekarbonizacije je potrebno provozati vozilo na otvorenom 20-30 kilometara u većem broju obrtaja kako bi sve naslage ugljenika (čađi) koje su se odvojile dekarbonizacijom sagorele u pepeo i totalno očistiti izduvni sistem motora.

EFEKTI NAKON DEKARBONIZACIJE MOTORA:

  • Osigurava mirniji rad motora
  • Vraća izgubljene performanse
  • Povećava efikasnost motora
  • Smanjuje štetne izduvne gasove
  • Čišćenje DOF Filtera
  • Čišćenje katalizatora

Problem zagađenosti vazduha posebno u zimskom periodu i najavljena oštrija kontrola emisije izduvnih gasova na tehničkim pregledima od 21.06.2021. godine razlog su više da svoje vozilo podvrgnete jednom ovakvom tretmanu. Možemo slobodno reći da je glavni efekat dekarbonizacije drastišno smanjena emisija izduvnih gasova .

Možda Vam se svidi i