„Deus“ poražen na domaćem terenu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Ekipa KMF „Deus Roloplast Mošić“ juče je na domaćem terenu pretrpela poraz rezultatom 4:6 od ekipe „Novi Pazar“ iz Novog Pazara.

Sudije: Radović Damir iz Beograda, Matović Slavenko iz Zemuna i Pantović Branislav iz Rume. Delegat: Berisavac Miloš iz Markovca. Gledalaca 250.

Derbi meč 18. kola Prve Futsal lige Srbije pripao je Novom Pazaru. Bodovi koji su preko naophodni i jednoj i drugoj ekipi za opstanak u našoj najjačoj ligi malog fudbala na veliku žalost Mitrovčana odlaze u Pazar.

Sama utakmica bila je fer i korektna sa dosta lepih akcija sa obe strane, ali su Pazarci ipak pokazali veću želju za pobedom.
Gosti su tokom celog meča imali veću terensku inicijativu i stalno su napadali dok su se igrači „Deusa“ bazirali samo na odbranu i na brze kontranapade.
Prvi minuti igre pokazali su da su gosti došli ne da se brane nego da osvoje bodove.

Dva napada i dva udarca lopte u stativu gola „Deusa“ na samom startu meča pokazali su veliku nameru gostiju da trijumfuju na ovoj utakmici. Već u petoj minuti „Pazar“ je poveo pogotkom Vukadinovića. U istoj minuti ponovo napad i Micić postiže novi pogodak za goste.
Samo što se krenulo sa centra terena Simić smanjuje rezultat na 1:2.
U sedmoj minuti ponovo Pazarci dolaze u povećavaju razliku pogotkom Bihorca.
Sjajnim driblingom i efektnim pogotkom u 18. minuti, Krstić smanjuje rezultat na 2:3, a u poslednjim trenucima prvog poluvremena igrači „Deusa“ nisu iskoristili veliku priliku da na poluvreme odu sa nerešenim rezultatom.

Samo što je počeo nastavak igre, Jovanović Zoran je postigao pogodak i izjednačio rezultat na 3:3 što je dovelo i do sjajne atmosfere u gledalištu. Vatreno navijanje kao da je probudilo igrače domaćih pa su krenuli još žešće sa kontranapadima.
Igrač „Pazara“, Radetinac, iskoristio je grešku u dodavanju lopti na sredini terena domaćih igrača pa je izašao sam pred golmana Đokića, iskoristio priliku i postigao pogodak za vođstvo od 3:4. U 28. minuti Redžović je povećao vođstvo gostiju na 3:5.

Deus se nije predavao i već u 33. minuti Simić postiže svoj drugi pogodak na meču za rezultat od 4:5.

Nastavak igre ipak je pripao Pazarcima pa su u poslednjoj minuti meča postigli pogodak preko Redžovića za krajnji rezultat od 4:6 i zasluženo odneli bodove kući.

„Deus“ je igrao u sastavu: Đokić Alen, Živanović Aleksandar, Simić Nenad, Krstić Nenad.Jovanović Zoran, Radović Dušan, Miražić Goran, Jovanović Goran, Petrović Duško, Macanović Stanko, Sladojević Uroš, Todić Dušan, Živanović Branislav i Dragić Siniša.
Treneri: Dostanić Bratislav i Grabić Ratko.

„Novi Pazar“ u sastavu: Rašljanin Edis, Redžović Eldin, Radetinac Mersid, Sadović Elvedin, Mutavdžić Milan, Vukadinović Veroljub, Cvetanović Jovan, Stanišković Vasilije, Mušović Emir, Bihorac Elvir, Karišik Ilhan, Micić Nikola, Mujović Admir.
Trener Vladan Cvetanović.

Možda Vam se svidi i