Radovi u Maloj Bosni

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U sremskomitrovačkom naselju „Slobodan Bajić Paja“ poznatijem kao „Mala Bosna“ u toku su radovi na izgradnji prilaza hramu „Svetih sirmijumskih mučenika“, parkinga i okretnice za autobus u neposredno blizini.

„Radovi koji se ovde sprovode su u sklopu radova na renoviranju same crkve u koju će lokalna samouprava Grad Sremska Mitrovica u naredne dve godine uložiti oko 20 miliona dinara. Za sada uradićemo sam prilaz crkvi, parking ispred hrama, ali i okretnicu obzirom da se ovde okreće gradski autobus“, rekao je gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader prilikom današneg obilaska radova.

Sanader je podsetio da je prošle godine u ovom naselju u ulici Radinački put kompletno završena kanalizaciona mreža, i najavio da će se sa istim radovima u drugim ulicama nastaviti i u narednom periodu.

Vrednost radova na izgradnji prilaza hramu „Svetih sirmijumskih mučenika“, parkinga i okretnice za autobus je oko 6 miliona dinara, a završetak istih planiran je u roku od mesec do mesec i po dana.

Možda Vam se svidi i