Popularni televizijski lik Huan Hoja Borha, poznatiji po nadimku ‘El Risitas’, umro je u bolnici Virgen del Rosio u Sevilji.

Huan Hoja Borha
FOTO: PRINTSCREEN

El Risitas je danas poslepodne morao da bude prebačen iz bolnice de la Caridad u Sevilji (gde je živeo) u univerzitetsku bolnicu Virgen del Rocio u Sevilji, gde je preminuo.

Huan Hoja Borha
FOTO: PRINTSCREEN

U septembru 2020. godine „El Risitas“ je primljen u bolnicu de la Caridad u Sevilji, gde je od tada boravio. U 65. godini života i nakon što je pretrpeo amputaciju noge kao rezultat bolesti, „El Risitas“ je zatražio prijem u instituciju koju je promovisao prepodobni Migel Manara i koja upravlja bratstvom Santa Caridad de Sevilja.

Planetarnu slavu stekao je svojim čuvenim smehom u jednoj od svojih emisija, a ti delovi emisije titlovani su na stotine svetskih jezika i iskorišćeni za više od milion situacija. Veliki su izgledi da će njegov smeh internet korisnici upotrebiti da se našale i na račun njegovog odlaska sa ovog sveta. 

Delovi ove emisije titlovani su na stotine svetskih jezika i iskorišćeni za više od milion situacija, a smeh ove Internet legende ostaće upamćen još dugo.

El RIsitas je u sredu poslepodne bio prebačen iz bolnice de la Caridad (Hospital de la Caridad) u Sevilji, gde je i živeo, u univerzitetsku bolnicu Virgen del Rocio, u kojoj je nažalost i preminuo.

Kao posledica bolesti, pred kraj života bila mu je amputirana noga.

Možda Vam se svidi i