Dnevni horoskop za nedelju, 15. januar

Od strane Ozon
0 komentar

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

OVAN

Ne brzajte sa odlukama kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Sve što je brzo to je i kuso! Izmirite prvo sopstvene obaveze kako biste bili spremni za druge. Zdravlje dobro!


BIK

U toku dana bićete na ivici da ljudima kažete sve u lice što mislite. Iako je impulsivnost deo vaše prirode, pronađite načina da je obuzdate. Fokusirajte se više na rad na sebi i posvetite stvarima koje vas ispunjavaju. Videćete kako nećete primećivati sitnice koje vas izbacuju iz takta.


BLIZANCI

Mogući je kolaps u mislima, poput neke blokade koja vas sputava u razvijanju ideja. Vrlo je moguće da ste se u poslednje vreme preforsirali i da vam je potreban odmor. Nemojte da silite stvari već pustite da idu svojim tokom. Inspiraciju pronađite u drugim ljudima!


RAK

Kad pomislite da vam sve „ide od ruke“, tek tad nemojte da se opuštate. Postoji mogućnost da je neko iz poslovnog okruženja ljubomoran na vas. Marljivo radite i ne pridajte značaja stvarima koje vas ometaju. Krajem dana poljuljaće vas emocije, pustite ih nek „izađu“ iz vas…


LAV

Zvezde vam donose obrt na poslovnom planu. Vrlo je moguće da će vas unaprediti na višu poziciju ili ponuditi neki novi angažman. Slobodni Lavovi mogu da očekuju druženje sa jednom atraktivnom osobom, dok će oni zauzeti morati više da se potrude oko partnera.


DEVICA

Tokom čitavog dana imaćete manjak elena. I to je potpuno u redu, odmorite i napunite baterije za iduću nedelju. Ukoliko ste u vezi isplanirajte zajedno dan sa partnerom, to će dodatno da učvrsti vaš odnos. Čuvajte se respiratornih infekcija i utopljavajte se!


VAGA

Ne zavlačite osobu prema kojoj gajite osećanja. Pozovite je u izlazak ili na večeru i jasno joj objasnite šta želite. Laknuće i vama i njoj! Nije loša ideja da se tokom zime malo fizički pokrenete!


ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste trenutnom novčanom situacijom. Nije idealni vreme za pozajmice. Umesto toga razmislite o dodatnim prihodima sa strane. Unovčite vaše znanje ili hobi. Slobodne Škorpije su na meti udvarača. Moguća je nesanica!


STRELAC

Tokom dana naići ćete na ljubavnu prepreku. Bićete u dilemi da li  presečete neke stvari sa partnerom. Dobro razmislite i pokušajte da odvojite emocije od razuma, tako ćete znati u kom smeru da idete. Obratite pažnju na ishranu, unsoite više vitamina, prehlade su u jeku!


JARAC

Zvezde vam savetuju da ne shvate olako savete jako bliskih ljudi. Moguće da je da oni vide nešto što vi ne vidite. Partner bi mogao prećutno da negoduje vaše ponašanje. U poslednje vreme ste ga zapostavili, te pokušajte više da mu se posvetite. 


VODOLIJA

Još uvek vas drži praznična atmosfera, ali i stara osećanja prema jednoj osobi. Ne dajte da vas stare emocije poljuljaju, ako za njih nema mogućnosti. Vrlo je moguće da se jednoj osobi sviđate takvi kakvi ste, ali vi to ne primećujete. Fokusirajte se više na rad na sebi!


RIBE

Dan je u znaku ljubavi. Gde god da se pojavite privlačite pažnju, a nekoliko ljudi iz okruženja već gaji simpatije prema vama. To će vam izuzetno prijati! Obratite pažnju na povrede i zglobove.

Izvor: Mondo

Možda Vam se svidi i