Na predlog Višeg javnog tužilaštva Zoranu Radivojeviću (40) iz Putinaca, osumnjičenom za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, produžen je pritvor i kako kaže za naš portal njegov otac Mirko, Zoran će krajem sledećeg meseca izaći pred istražnog sudiju da iznese svoju odbranu. Dok se Radivojević nalazi u pritvoru, njegovi roditelji podneli su tužbu protiv Dragana K. i Danijela S. kako navode zbog maltretiranja njihovog sina, iznude i otmice.
Događaj koji se proteklog meseca odigrao kao scena iz filma u jednom ugostiteljskom objektu u Inđiji, prvo je uznemirio goste lokala koji su se u tom trenutku nalazili, a zatim i širu javnost. Radivojević je sa pištoljem u ruci prišao dvojici muškaraca dok su sedela u bašti kafića i ispalio hitac u jednog od njih, koji ga je na sreću
promašio. Kako se videlo na snimku koje su zabeležile kamere iz lokala, nakon pucnjave dvojica muškaraca trčećim koracima kreću prema napadaču koji beži, ali se on vraća, ulazi za njima u lokal i baca ručnu bombu, od koje na sreću niko nije zadobio teže povrede.

 • Zoran je i dalje u istražnom pritvoru i trebalo bi krajem sledećeg meseca da iznese
  svoju stranu priče. Rade se veštačenja, utvrđuju okolnosti koje su dovele do tog
  događaja. Mi smo podneli tužbu protiv te dvojice muškaraca, jer su oni Zorana
  maltretirali, a o detaljima ne mogu da se izjašnjavam.- kaže Mirko.
  Otac uhapšenog u ranijoj izjavio tvrdio je, da je njegov sin to uradio kako bi stavio
  tačku na pretnje koje su trajale duži vremenski period od gore navedenih muškaraca.

Smiljka Kostić

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar