PKS: Omogućena onlajn platforma za razmenu podataka od značaja u poslovanju

Od strane Ozon
0 komentar

Radi podrške privredi i olakšanja poslovanja otežanog trenutnom krizom, omogućeno je besplatno korišćenje inovativne online platforme za brzu i efikasnu razmenu dokumenata od značaja u poslovanju, prvenstveno faktura, ugovora i otpremnica, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

Verto je inovativna platforma za sigurnu i efikasnu razmenu dokumenata koja zamenjuje tradicionalne načine isporuke, uz uštedu vremena i troškova za kompanije.

Realizovano uz podršku Privredne komore Srbije, rešenje unapređuje, odnosno potpuno zamenjuje procese štampe, potpisa, skeniranja, skladištenja, slanja i kompletnog upravljanja dokumentima.

Na godišnjem nivou, javne i privatne institucije u Srbiji štampaju između jednog i pet miliona dokumenata, a prosečan trgovinski lanac proizvede dva i po miliona dokumenata godišnje, pri čemu samo za štampu trošak iznosi 150.000 evra, navodi se u saopštenju.

Verto platforma kompanijama pojednostavljuje procese upravljanja dokumentima, istovremeno omogućavajući i potvrdu prijema, navodi se u saopštenju PKS.

You may also like