Očuh silovao dvanaestogodišnju pastorku

Milenko N. (30) iz Banovog Polja uhapšen je u nedelju u zoru, zbog sumnje da je prethodne večeri, u svom automobilu, silovao 12-godišnju pastorku, piše BLIC.

Ovo se dogodilo na livadi između njihovog sela i obližnjeg Bogatića, kada su pošli na noćno kupanje na tople izvore, a devojčica je uspela da pobegne i pretrči put do kuće dug tri kilometra.

Devojčica je ispričala da je očuh, kada su krenuli „na banju“, ošamario i primorao da pređe na zadnje sedište, gde se desio užasan čin. Automobil je zaključao, ali kako je bio alkoholisan, ubrzo je zaspao pa je dete nekako uspelo da se iskrade, pišu „Novosti“.

– Udario mi je šamar, plakala sam i vrištala, ali niko nije mogao da me čuje – ispričala je devojčica novinarima.

– Bili smo u polju pored puta… Pobegla sam iz auta i zvala majku na mobilni da joj kažem, a onda sam potrčala prema kući po mraku. Šta sam drugo mogla…

Majka Suzana kaže da je zanemela nakon ovakvog ćerkinog poziva. Samo je pozvala prijatelje – porodicu Radonjić iz susednog sela Sovljaka, a i policija je stigla malo kasnije.

Policajci iz Bogatića zatekli su Milenka N. golog u automobilu nedaleko od mesta zločina. Stavili su mu lisice na ruke i priveli u policijsku stanicu, gde je zadržan u pritvoru do 48 sati. Sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Foto: Aleksandra Plavšić

You May Also Like