Normalizacija poštanskog saobraćaja u toku

Od strane Ozon
0 komentar

„Javno preduzeće „Pošta Srbije” uz punu odgovornost prema korisnicima i zaposlenima sprovodi mere za uspostavljanje neometanog procesa rada u svim radnim jedinicama i poštama sa ciljem blagovremene isplate penzija i regulisanja poštanskih tokova“, navodi se u zvaničnom saopštenju ovog preduzeća.

Danas se isplata penzija na šalterima pošta obavlja neometano u 1.446 pošta širom Srbije. Tokom prvog dana isplate penzija na šalterima pošta isplaćeno je preko 103.000 penzija.

Dostava penzija na kućnu adresu za 190.000 penzionera će se obavljati po planu počev od sutra, sukcesivno u narednih pet dana.

Otežano funkcionisanje poštanskog saobraćaja u prethodnim danima prouzrokovano je nezakonitom obustavama rada jednog manjeg dela zaposlenih.

S tim u vezi u 90 od ukupno 1.536 korporativnih i ugovornih pošta na teritoriji čitave Srbije onemogućeno je uspostavljanje zakonskog minimuma procesa rada, a mere koje se primenjuju imaju za cilj uspostavljanje neometanog rada šaltera i u pomenutih 90 pošta.

Кorisnicima je radi dobijanja neophodnih informacija na raspolaganju korisnički servis, i brojevi: 0700 100 300 i 011 3607-788, i-mejl contact@ptt.rs i kontakt forma na sajtu Preduzeća. Za informacije o novčanim uslugama, uključujući i isplatu penzija, uveden je dodatni korisnički broj 011 3718-280.

Možda Vam se svidi i