Promocija knjige „Neotkrivena zemlja“: Putovanje u svet fantastike i mašte

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sremska Mitrovica će 10. maja 2024. godine postati mesto otkrivanja novog književnog dela pod nazivom „Neotkrivena zemlja“, zbirke kratkih priča autorke Tatjane Milivojčević. Ova knjiga, koja spaja fantastiku i stvarnost, predstavlja još jedno izdanje koje izlazi iz pera talentovane sugrađanke.

Tatjana Milivojčević već dugi niz godina svojim stvaralačkim radom osvaja publiku kako u zemlji, tako i van granica Srbije. Njena dela, koja obiluju imaginacijom, simbolikom i naracijom, predstavljaju istinsko putovanje kroz vreme i prostore mašte.

Ovaj put, promocija knjige će se održati u baroknoj sali „Muzeja Srema“, s početkom u 19 časova. Posetioci će imati priliku da zajedno sa autorkom i njenim gostima krenu na fantastično putovanje kroz priče koje su oblikovane njenom jedinstvenom vizijom sveta. Moderator večeri biće Jelena Šuljmanac Milošević, dok će muzički deo programa pratiti Todora Stojinović, kantautorka. Promociji će prisustvovati i međunarodni žiri koji je nagradio autorku, a o knjizi će govoriti i sama Tatjana Milivojčević.

Posebnu čar promociji dodaje i glumačko izvođenje odlomaka iz knjige, koje će oživeti glumac Aleksandar Krstajić. Organizator ovog nezaboravnog događaja je Centar za kulturu „Sirmijumart“, koji poziva sve zainteresovane da se pridruže ovom uzbudljivom putovanju kroz stranice „Neotkrivene zemlje“ i uživaju u druženju i razmeni misli sa autorkom i ostalim ljubiteljima književnosti.

Možda Vam se svidi i