Promocija knjige „Neotkrivena zemlja“ autorke Tatjane Milivojčević u Domu kulture Bosut

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Bosut. – Ljubitelji književnosti i fantastike imat će priliku da prisustvuju događaju u Domu kulture u Bosutu, gde će se 28. maja 2024. godine u 19 sati održati promocija knjige „Neotkrivena zemlja“ autorke Tatjane Milivojčević. Ova zbirka kratkih priča već je osvojila Međunarodnu književnu nagradu Bronzani REFESTICON AVATAR na Regionalnom festivalu fantastične književnosti REFESTICON, a izdavač knjige je Radio Bijelo Polje.

„Neotkrivena zemlja“ predstavlja fascinantno štivo za savremene čitaoce, jer kombinuje magijski realizam, naučnu i epsku fantastiku sa raznovrsnim temama i motivima. Autorka Tatjana Milivojčević uspela je da stvori delo koje ne samo da osvaja nagrade, već i srca čitalačke publike širom regiona.

Pored same autorke, u programu će učestvovati i Tamara Đurđević, bibliotekarka u ogranku Biblioteke „Gligorije Vozarović“ u Bosutu, Aleksandar Krstajić, glumac, Todora Stojinović, kantautor, dok će program moderirati Jelena Šuljmanac Milošević.

Posetioci će imati priliku da uživaju u čitanju odlomaka iz knjige, razgovoru sa autorkom i ostalim učesnicima, kao i u muzičkom nastupu kantautorke Todore Stojinović, što će doprineti sveobuhvatnom doživljaju ovog književnog dela.

Ne propustite priliku da se upoznate sa „Neotkrivenom zemljom“ i njenim jedinstvenim svetovima, i da budete deo ovog svečanog književnog događaja.

Možda Vam se svidi i