Ekipa Skela Rent iz Begeča trijumfovala u Restlins ligi uz igrače iz Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Begeč – U Novom Sadu je održana završnica Prvenstva Restlins lige za 2024. godinu. U ovom takmičenju, koje je okupilo 12 ekipa iz različitih krajeva zemlje, ekipa Skela Rent iz Begeča zasluženo se izdigla kao šampion, osvojivši prvo mesto među jakom konkurencijom.

Ova ekipa, koja je dominirala tokom cele sezone, ostvarila je skor od 21 pobede i samo jednog poraza iz 22 meča, čime je nedvosmisleno pokazala svoju sportsku nadmoć. Zasluženo su stekli pravo da se naredne godine takmiče u višem rangu, što je jasan pokazatelj kvaliteta i posvećenosti članova tima.

Interesantno je istaći da su među ključnim igračima ekipe Skela Rent bili i momci iz Sremske Mitrovice, Jovanović Žile i Tokić Hamo, koji su se pridružili ekipi kao pojačanje.

Pored titule šampiona lige, ekipa Skela Rent može biti ponosna i na osvajanje titule u dublovima, gde su se pokazali kao najbolji. Jovanović Žile i Glamočak Rade su se istakli kao neprikosnoveni prvaci u ovom segmentu takmičenja.

Dodatno, Glamočak Rade je proglašen za najboljeg igrača lige, što je još jedan dokaz izuzetnog talenta i posvećenosti ovog sportiste.

Možda Vam se svidi i