I ovako se osvajaju medalje! Za učenice iz Inđije pet medalja na Međunarodnom kulinarskom takmičenju u Nišu

Od strane Ozon
0 komentar

Inđija – Na nedavno održanom 11. Međunarodnom Kulinarskom Takmičenju u Nišu, koje je trajalo od 16. do 18. maja, dve učenice srednje škole „Dr Đorđe Natošević“ iz Inđije, Anita Božić i Milica Stanić, istakle su se svojim izuzetnim umećem i znanjem, osvojivši zapažene rezultate u pet kategorija.

Anita i Milica su se takmičile u žestokoj konkurenciji od preko 400 učesnika iz više od 15 zemalja širom sveta, a njihov trud i posvećenost su nagrađeni sa ukupno pet medalja. Osvojile su dve bronzane, jednu srebrnu i dve zlatne medalje, potvrđujući tako svoju izuzetnu kulinarsku veštinu.

Mentor i profesor Mihajlo Isaković, koji je pratio i podržavao učenice tokom takmičenja, izrazio je veliko zadovoljstvo njihovim postignućem. „Učenice su pokazale znanje i veštine koje su usvojile u svojoj školi. Njihov uspeh na ovako renomiranom takmičenju je izuzetno važan, kako za njih same, tako i za našu školu i zajednicu“, izjavio je profesor Isaković.

Ovaj uspeh Inđijkih učenica dodatno oslikava visok nivo obrazovanja i stručnosti koji se neguje u srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“.

Možda Vam se svidi i