Tradicionalna jesenja radionica „Volim jesen zlatnu“ okuplja male kreativce

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Jesen je vreme čarolije prirode i toplih boja, a Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici je tradicionalno mesto gde se svake godine okupljaju mališani kako bi izrazili svoju kreativnost na jedinstvenoj jesenjoj radionici pod nazivom „Volim Jesen Zlatnu“. Ovogodišnja radionica će se održati u sredu, 25. oktobra, donoseći veselje i radost najmlađima.

Na ovoj čarobnoj radionici će učestvovati učenici od prvog do četvrtog razreda iz svih mitrovačkih škola, po četiri deteta iz svake škole. Cilj ovog događaja nije samo kreativno izražavanje, već i prilika za druženje vršnjaka i razmenu maštovitih ideja.

„Jesen je vreme kada priroda nudi svoje darove, a mi želimo da deci omogućimo da te darove pretvore u šarene i maštovite likove iz bajki, priča ili šta god njihova mašta zamisli,“ kaže organizator radionice.

Deca će koristiti jesenje plodove kao glavni materijal za svoje kreativne kreacije. Od šarenih lišća, kestena, žireva, i drugih jesenjih plodova, stvoriće likove koji će oživeti na papiru. Ovo će im pružiti priliku da razvijaju svoju kreativnost, veštine, ali i da se zabave.

Radionica će početi u sredu, 25. oktobra, u 13:00 časova u Biblioteci „Gligorije Vozarović“. Očekuje se da će biti puna smeha, inspiracije i jesenje čarolije. Ova tradicionalna manifestacija donosi osveženje i radost u svakodnevni život najmlađih, omogućavajući im da uživaju u lepotama jeseni na kreativan način.

Možda Vam se svidi i