Radovi na više deonica u Vojvodini – izmenjeni režimi saobraćaja

Od strane Ozon
0 komentar

Saobraćaj je zbog radova izmenjen na više deonica auto-puta kroz Vojvodinu.

Režim saobraćaja izmenjen je na deonici petlja Novi Banovci – petlja Batajnica – petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, a zbog obnove leve kolovozne trake. 

Tokom radova saobraćaj se odvija sledećom dinamikom:

– u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, kao i kraci petlje Batajnica: Zemun-Novi Sad i Šid-Zemun/Pančevo, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru kretanja.

– u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Alternatvni putni pravac:

– za vozila koja se kreću iz pravca Zemun/Pančevo ka Novom Sadu – kretati se u pravcu Beograd – Šid i prestrojiti se na petlji Beograd, desno pa pravo, pa desno krakom Novi Sad – Aerodrom/Beograd kretati se do paralelne rampe i nakon 150 m uključiti se desno na rampi za Novi Sad i nastaviti levom trakom ka Novom Sadu.

– za vozila koja se kreću iz pravca Šid/Aerodrom/Ostružnica ka Zemun/Pančevo – produžiti ka Novom Sadu, isključiti se desno na petlji Novi Banovci, zatim se kroz petlju vratiti na pravac ka Beogradu i isključiti se desno na petlji Batajnica, za Zemun/Pančevo.

Kako su najavili „Putevi Srbije“, ovi radovi će trajati do 4. jula.

Takođe, režim saobraćaja je izmenjen i na potezu Bašaid – Melenci, gde se obnavlja kolovoz. Ovi radovi će trajati do 12. septembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

„Putevi Srbije“ saopštili su i da će se danas, 27. juna, u periodu od 8 do 16 časova, izvoditi redovno održavanje puta, na deonici petlja Žednik – petlja Subotica Jug, u smeru Novi Sad – Subotica. 

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Možda Vam se svidi i