Sunčana sreda i konačno zelena Sremska Mitrovica

Od strane Ozon
0 komentar

Još jedan lep i sunčan dan je pred nama. I jutro je toplije od jučerašnjeg, a živa će se, prema prognozama, popeti do nekih 20 Celzijusa.

I dalje se nalazimo u onom neprijatnom delu godine. Jutarnja temperatura jedan stepen, pa je potrebna jakna, a kada se vraćamo, jaknu pod ruku ilagano kući. 
Najniža temperatura biće jutarnja jedan stepen, dok će najtoplije biti popodne, kad očekujemo do 20 stepeni. Subjektivni osećaj toplote pojačaće sunčevi zraci. 
I meteorolozi preporučuju boravak na otvorenom, a naglašavaju da je vreme dosta ugodno za hronične bolesnike i astmatičare.  Naravno, oni sa alergijama trenutno imaju tegobe, koje znaju da potraju do leta.

„Elektrovojvodina“ danas isključuje potrošače u Sremskoj Rači i Bosutu, i to celo selo, biće isključenja i u gradu. Sve čitajte OVDE.

I ove srede u Sremskoj Mitrovici se baš ništa ne dešava, kada su kulturna dešavanja u pitanju, ali brzo će vikend, pa neko do pozorišta, neko u prirodu… kako vam je vama po volji.

ipak, raznih dešavanja ima. Desio se jedan tužan i strašan dogadjaj, o kome ćemo vam pisati sutra.
Sutra su poslednje pripreme pred otvaranje novog bikserskog kluba u gradu. Bokseri, novo mesto samo za vas. Čujemo da će biti i pravog ringa. Sutra vam postavljamo fotografije, da vidite kako izgleda a od četvrtka ovaj klub počinje sa radom.

Na ovu temu, mogli bi dodati, da sutra može da bude onaj “ponedeljak” kada počinjete da vežbate, pa i šetnja po keju od bar sat vremena nije loš početak.

Basket, fudbal… i slični sportovi, savršeni su za proleće. Eto ideje za sredu!

Zanimalo nas je i to šta se dešava sa sa cenama kvadrata u staroj gradnji. Dešava se “pomama” prodavaca, ali i kupaca, i o tome sutra na www.ozon.rs , ali i o to gde se jedu najlepše čokoladne poslastice u gradu. Pa, moramo nekad i da se zasladimo.

Šta god se dešavalo, proleće je tu, sa svojim lepotama, prirodom koja nezaustavljivo buja, ali i problemima za alergične osobe. Ali, šta je tu je, još uvek imamo naš kej, parkove, ali i kafiće da nas izvuku iz stanova i da uživamo u životu, u skladu s mogućnostima. I nije Sremska Mitrovica samo zelena već i žuta, crvena, ljubičasta… ma, ima je u svim prelepim bojama.

Ako ste propustili:

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte u rubrici OGLASI.
Uživajte u proleću i čitajte Ozon Media.

Možda Vam se svidi i