Republički geodetski zavod zapošljava još 156 ljudi

Od strane Ozon
0 komentar

Vlada Srbije dala je odobrenje Republičkom geodetskom zavodu (RGZ) da raspiše konkurs za stalno zapošljavanje stručnih kadrova.

Konkurs je otvoren za ukupno 156 stručnjaka, oglašeno je 38 pozicija za visoku stručnu spremu, 60 radnih mesta koja zahtevaju višu stručnu spremu i 58 za kandidate sa srednjom stručnom spremom. Otvorena je pozicija i u Sremu, u Inđiji, Odsek za katastar nepokretnosti Stara Pazova.

Davanjem saglasnosti za raspisivanje konkursa u RGZ-u, Vlada je omogućila priliku da mladi inženjeri geodezije, informatike i diplomirani pravnici konkurišu za radna mesta u državnoj instituciji.


Kako se dodaje u saopštenju, od 2018. godine RGZ je u stalni radni odnos primio 680 mladih stručnjaka iz različitih stručnih i tehničkih oblasti. 

Konkurs je objavljen na sajtovima RGZ-a, Službe za upravljanje kadrovima i Nacionalne službe za zapošljavanje, a rok za prijavu kandidata je 28. jul. „Tok konkursa biće u potpunosti transparentan i sve informacije će blagovremeno biti dostupne na vebsajtu RGZ“, stoji u saopštenju RGZ. 

Konkurs možete pronaći OVDE.

Možda Vam se svidi i