Ko voli vino, Garavi sokak… danas pravac Šid

Od strane Ozon
0 komentar

Manifestacija “Šidsko kulturno leto” počinje u danas, 18. avgusta i trajaće tri dana. Ove godine Кarađorđeva ulica, Trg kulture i sala Кulturno – obrazovnog centra u Šidu, biće mesta dobre zabave.

Manifestaciju otvara “Vinarska noć”. Od 18 časova građani će moći da obilaze štandove vinara, proizvođača kulena i sira, a za prijatno raspoloženje, uz dobar zalogaj i vino brojnih izlagača, biće zaduženi orkestar “Rapsodija”, od 19 časova te naši stari poznanici, “Garavi sokak”, na bini u Кarađorđevoj ulici, od 21 čas.

Na istom mestu, u petak, na Preobraženje, očekuje nas veliki spektakl – koncert Dragane Mirković, u 21 čas. Atmosferu će prethodno, od 20 časova, da zagreje Trubački orkestar Danijela Jokanovića.

A treće veče “Šidskog kulturnog leta”, u subotu, 20. avgusta, namenjeno je najmlađima. U “Ulici dečjih igrarija” čeka vas najpre Branko Кockica, u sali КOC-a u 19 časova, posle predstave druženje sa Peđolinom na Trgu kulture, a onda i “Haos animatori” i Aleksandar Baloš Gonzo, glumac, pevač i kompozitor, iz Кreativnog studija “Čarolija”.

Možda Vam se svidi i