Dobro jutro Sremska Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Proleće je ove godine ranije stiglo. 

Nakon hladnog jutra sa temperaturom malo iznad nule očekuje nas topao i sunčani dan. Povremeno će duvati blagi povetarac, a najviša dnevna temperatura će biti prijatnih 14 stepeni Celzijusa.

Kod većine hroničnih bolesnika, biometeorološke prilike će izazvati uobičajene tegobe. Opreznost se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Nemir i nesanica su mogući kao meteoropatske reakcije. Pažnja se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

Obaveštenje o dostupnosti informacija o obolelima od korona virusa koji se leče u mitrovačkoj Opštoj bolnici

S obzirom na povećan broj obolelih od virusa Kovid 19, koji su hospitalizovani u Korona centru Opšte bolnice Sremska Mitrovica, a u cilju jednostavnijeg i dostupnijeg informisanja o njihovom stanju, najbližim srodnicima omogućeno je pružanje informacija u novom, produženom terminu, pozivom na broj telefona 022/ 610 222, lokal 253, svakim danom, u vremenu od 16 do 18 sati.
Apelujemo na potražioce informacija da za jednog pacijenta poziva jedna osoba, a ne više njih, kako bi se veza lakše uspostavila i svako dobio željenu informaciju.

Novi vakcinalni punkt u Sremskoj Mitrovici otvoren je u Trećoj zdravstvenoj stanici, u Dispanzeru na Savi. Kao i donedavno na vakcinalnom punktu koji je bio u sportskoj hali Pinki, građani se mogu vakcinisati svaki radni dan. Građanima su na raspolaganju četiri vakcine i to AstraZeneka, Sinofarm, Fajzer i ruska vakcina, a rad punkta organizovan je u dve smene, tako da zadržavanja nema. Za vakcinaciju nije potrebno zakazivanje.

DANAS BEZ STRUJE Ležimir od 09:00 do 14:00 časova – celo seloŠišatovac od 09:00 do 14:00 časova – celo seloŠašinci od 08:30 do 09:00 časova – Grobljanska od broja 30 do 84, od 23 do 93 i bb brojevi

Dvadeseta sednica Skupštine Grada Sremska Mitrovica biće održana danas, 10. februara u sali 1 Skupštine Grada Sremska Mitrovica sa početkom u 10:00 časova.

Ukoliko želite da pogledate neku predstavu ili film, to možete već DANAS.

Od danas, četvrtak, 10. februar, u Pozorištu „Dobrica Milutinović“, možete pogledati nekoliko zanimljivih filmova. Četvrtak, 10. februar – Kliford i Vrisak. Petak, 11. februar Pčelica Maja 3 i Kingsman. Subota, 12. februar Jahač zmaja i film Smrt na Nilu.

Ukoliko volite da čitate, možda će vam ove liste dati ideju koja knjiga bi mogla da se nađe u vašim rukama u narednom periodu ili koji naslov nekom da poklonite, jer, priznaćete, nema boljeg poklona od dobrog štiva…

TOP 5 PISACA IZ GRADSKE BIBLIOTEKE

1. Đorđe Bajić

2. Ju Nesbe

3. Jelena Bačić Alimpić

4. Lusinda Rajli

5. Branislav Janković

NAJPRODAVANIJI NASLOVI IZ KNJIŽARE LAGUNA

K. Dž. Doerti – Noćna škola

Milena Marković – Deca

Ju Nesbe – Ostrvo pacova i druge priče

Fredrik Bakman – Čovek po imenu Uve

Da vas podsetimo: Tradicionalni, XXV po redu Moto skup Moto kluba „Srem“ biće održan u Sremskoj Mitrovici: Početak susreta je zakazan za u petak, 29. april i traje do 1. maja.

Ako ste i danas u potrazi za poslom, kliknite OVDE.

Ukoliko ste propustili…

Raspisani konkursi za podršku poslodavcima i nezaposlenima – Ozon Media

Pomoć države MLADIMA: Detaljan spisak uslova – Ozon Media

Koliko neradnih dana nas još čeka u 2022. godini – Ozon Media

Vozite pažljivo i ne dajte nikom da vam pokvari ovaj dan.

Možda Vam se svidi i