Dobro jutro, Mitrovčani. Šta nas osim hladnoće čeka danas?

Od strane Ozon
0 komentar

U Sremskoj Mitrovici je trenutno -5°C, a temperatura, i pored toga što će biti sunčano, danas će temperaatura  stići samo do 1°C . Subjektivni osećaj je još hladniji pa se lepo upakujte pre izlaska na ulicu.

Najniža najavljena dnevna temperatura za utorak, 25. januar, je -9°C, pa je na snazi narandžasto upozorenje za ekstremno nisku temperaturu. Takva nepogoda očekuje vas ako iz stana izlazite u 6h.

Temperatura će postepeno rasti, ali će ostati u minusu sve do podneva, kada će biti 0°C.

Maksimalna dnevna temperatura je 1°C.

Tokom celog dana biće oblačno ili pretežno oblačno.

Ni biometeorološka prognoza nije sjajna. Vremenske prilike uticaće nepovoljno na većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularni bolesnicima, a u večernjim satima i astmatičarima. Mogući su i reumatski bolovi.

Broj kovid pacijenata koji se leče u bolnici u Sremskoj Mitrovici, isti je kao i juče, pozitivnih je 4 više, dok se na respiratorima nalazi dva pacijenta više nego juče. Trenutno ih je u ovoj zdravstvenoj ustanovi 58. Od 58 pacijenata, 42 je pozitivno na virus, dok se na respiratorima u Mitrovačkoj bolnici nalazi devet osoba. Jedna osoba u Mitrovačkoj bolnici, pozitivna na virus kovid, diše uz pomoć kiseonika.

Za poslednjih sedam dana  u porodilištu mitrovačke Opšte bolnice, rođena je 21 beba. Od toga 13 dečaka i 8 devojčica.

Za četvrtak, da se pripreme neki građani, najavljeno isključenje struje u pojedinim delovima grada. Bez električne energije će, neko vreme, biti pet ulica u gradu. Detaljnije OVDE.

Za danas nije zakazano puno događaja u Sremskoj Mitrovici, ali Ako ste raspoloženi za poeziju, istorijski arhiv „Srem“ i Knjižvna zajednica Sresmke Mitroivce predstaviće danas, performans “Moćne žene ljubavlju zbore” , 25. januara, u 18 sati, u Pozorištu “Dobrica Milutinović“.

Zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i za kombinovani test za pripremu osmaka za završni ispit, od danas su u prodaji. Više čitajte OVDE

Ukoliko ste propustili

Ko će ove godine dobiti Svetosavsku povelju? Spisak imena dobitnika. – Ozon Media

MUP: U Sremu veliki broj vozača pod dejstvom narkotika – Ozon Media

Svečana liturgija povodom obeležavanja Svetog Save i u Maloj Bosni – Ozon Media

Jednostavno kroz Građanski vodič. Ovde možete da pogledate gde se troše budžetska sredstava – Ozon Media

Da li je na vidiku rešenje AZBESTNIH zgrada u Sremskoj Mitrovici – Ozon Media

Ako ste i danas u potrazi za poslom, kliknite OVDE.

Od juče, na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, registrovane su dve saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe povređene.

Vozite pažljivo i ne dajte nikom da vam pokvari ovaj dan.

Možda Vam se svidi i