Dobro jutro, Mitrovčani, i danas smo svi kao jedan

Od strane Ozon
0 komentar

Vest da su Mitrovčani već dugo kao jedan nije iznenađenje, bar u nekim stvarima. Kad je nekom najpotrebnije, posebno ako to ne predstavlja neki problem, Mitrovčani redovno pokazuju solidarnost s ljudima u nevolji. Mi smo ponosni!

Juče je održan koncert prijatelja i drugara, uspešno, za Milana Davidovića, našeg Mitrovčana, koji boluje od teške bolesti a njegova porodica je u teškoj situaciji, iscrpljena novčano, psihički i fizički. I tu ste se okupili, ne samo iz Mitrovice, već i iz inostranstva došli da pomognete. Svaka vam čast ljudi!

Još jedan koncert, naravno humanitarni, najavljen je za nedelju, 20.novembar, u 18.00 časova. Koncert je za Milana Davidovića a održava se u bilijar klubu “CASABLANKA“, ulica Zmaj Jovina 19.

I ovaj vikend u znaku humanosti

Danas se igra humanitarna fudbalska utakmica između FK „Podrinje“ Mačvanska Mitrovica i FK „Fruškogorac“ Manđelos, od 13.00 časova, a sav prihod namenjen je Aleksandri Dinić iz Sremske Mitrovice.
Ulaznica za utakmicu je novčani prilog koji se ubacuje u kutiju za pomoć Aleksandri- „Budi human“.

Još jedna utakmica je zakazana za danas, sa početkom u 13:00 časova, imaće humanitarni karakter, pa će se tako na istoj prikupljati novčana sredstva za lečenje Aleksandre Dinić iz Sremske Mitrovice. Na tribinama “Agropapuk arene” biće postavljene kutije za dobrovoljne priloge. Fudbalski klub „Radnički“ iz Sremske Mitrovice u okviru 19. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije dočekuje ekipu FK „Metalac” iz Gornjeg Milanovca.

Mitrovčani već mesecima, godinama, pokazuju solidarnost sa ljudima u nevolji, izgleda da mnogi znaju da se loše stvari ne dešavaju „nekom drugom“. Oni koji to nisu još naučili, ostaje nam nada, da će se i to promeniti.

Gorivo

Od juče je gorivo malo jeftinije. Nova maksimalna cena evrodizela od petka na pumpama je 217 dinara, dok benzin košta 183 dinara.

Vreme

Danas kiša, maksimalna temperatura 9 stepeni, sutra, u nedelju slično vreme, malo hladnije, temperatura 7 stepeni. Kiša i oblaci sve do četvrtka.

Dobro je znati i…

U Sremskoj Mitrovici  će u ponedeljak biti isključenja struje. Jedna ulica biće bez struje po nekoliko sati, a spisak isključenja možete videti OVDE.

Da ne zaboravite, u sredu grad Sremska Mitrovica i 17 sela BEZ VODE.

Šta da ne propustite ove subote? Ako vam se izlazi…

Svirka u Antique kafeu.

Za MILANA DAVIDOVIĆA Stara „Casablanca“

Možete prošetati i do Galerije „Lazar Vozarević“

Ko nije bio prethodnih dana, može da planira da obiđe Galeriju, jer „bez veze“ da propustite da vidite remek-delo Lazara Vozarevića, sliku „Krug“ koja je preko 50 godina bila u jednoj od najznačajnjih umetničkih kolekcija na svetu, kolekciji Dejvida Rokfelera.

Ako ste propustili…

Smotra zimske službe grada Sremska Mitrovica – Ozon Media

Izmene u saobraćaju zbog radova – Ozon Media

Popis 2022. Novčane kazne za one koji su direktno odbili da učestvuju u popisu – Ozon Media

Novembarski dani: U sredu „Otvorena vrata Lapidarijuma“ – Ozon Media

I ovog vikenda, kao i svakog dana čuvajte se u saobraćaju, proteklih dana je u bilo i žrtava, najčešće zbog neprilagođene brzine. A najvažnije je da se opustite, navučete osmeh jer se od mrgođenja samo stvaraju bore a i sve zavisi SAMO OD VAS.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar