Dobro jutro, Grade! Šta četvrtak donosi Mitrovčanima

Od strane Ozon
0 komentar

Ako ste mislili da smo juče bili prva tema u medijima, niste pogrešili, ne zaostajemo sa dešavanjima koji su u štampi broj jedan. RADNIČKI IZBACIO PARTIZAN! CRVENI BOLJI U PENAL SERIJI – Ozon Media svuda, na svakoj strnici medija u Srbiji, Sremska Mitrovica je juče a biće i danas broj jedan.

Danas tokom dana smena oblačno i kiša, ako nas opet najavljena vremenska prognoza ne prevari. I juče smo u najavi imali kišu ali se ona stidljivo pojavila samo kratko. Temperatura do 26 stepeni, oblčno. Uživajte, ko može, u današnjem danu, sutra je naš omiljeeni dan – petak.

Za danas su najavljeni radovi zbog kojih Laćarci neće imati vode a u Kuzminu i Martincima se očekuje otežano vodosnabdevanje. Zbog hitne i komplikovane intervencije na vodovodnoj mrezi, danas, 29.09.2022. godine u vremenu od 10 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci vode u sledecim ulicama u Laćarku : Savskoj, Radničkoj, Njegoševoj, 20.juli i delu ulice 1.novembar – neparna strana, od Vašarske do Železničke ulice. U isto vreme, otežano vodosnabdevanje – smanjen pritisak i pojava zamućene vode biće u Martincima i Kuzminu.
Nakon završenjih radova potrošačima se preporučuje da vodu ispuste iz slavine do pojave čiste vode.
Potrošačima u ovim mestima zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju, piše u obaveštenju JP “Vodovod”

Juče smo istorijsku utakmicu. U prvom kolu Kupa Srbije na teren su izašli Radnički i Partizan, na Agropapuk Arenu u Sremskoj Mitrovici. Regularni deo utakmice završen je rezultatom 1:1 a Radnički u penal seriji pobedjuje Partizan rezultatom 3:1. Svi srećni, slavilo se do zore!

Četvrtak donosi donosi toplije vreme, ali i moguću kišu.

U četvrtak će najniža temperatura biti 13, a najviša 26 stepeni. Moguća je slabija kiša. Biometeorološka situacija može imati nepovoljan uticaj na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičare. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolja, pospanost i nervoza.

Delovi Sremske Mitrovice danas neće imati struje.

Sremska Mitrovica od 08:30 do 11:00 časova

Stevana Mokranjca
Fuškogorskog odreda
Stefana Lastavice od br. 1-31 i 2-28
Sremskog fronta od br. 1-33 i 2-32
Planinska od br. 5-57 i 4-70
Кuveždinska od br. 1-5 i b.b.
7.zdravstvena stanica – ul. Кuveždinska b.b.
Mesna zajednica – ul. Кuveždinska b.b.
ul. Josifa Pančića br.6 i b.b.
Samousluga – Josifa Pančića b.b.
Bazna stanica “SM-7” – ul. Fruškogorska 85a

Sremska Mitrovica od 11:30 do 14:00 časova

Autobuska stanica
Dom učenika – ul. Planinska br. 1
Radionice SŠ “Nikola Tesla” – ul. Planinska br. 1
Spec. škola “Radivoj Popović” – ul. Fruškogorska br. 73
“Кasa Finestra” – zgrada Dijane
Železnice Srbije sekcija ZOP
stanovi u žel. stanici
Nemanjina
Železnička od br. 29-51 i 16-62
Draginje Nikšić od br. 1-25 i 4-24
Vladimira Matijevića od br. 100-102 i b.b.
Fruškogorska od br. 73-113 i 70-76 i b.b.
Planinska br. 2
Milana Кostića od br. 1-3 i 4-38

Struje i sutra neće biti u nekim ulicama Sremske Mitrovice. OVDE pogledajte spisak. I ne zaboravite daštedite struju!

Prema poslednjem izveštaju bolnice Sremska Mitrovica već neko vreme nema Kovid pacijenata u bolnici.

Ono što je u poslednje vreme važno građanima Sremske Mitrovice jeste (između ostalog) RASPORED PRAŽNJENJA PLAVIH KANTI ZA SEPARACIJU PLASTIČNE AMBALAŽE, PAPIRA I METALA. Kada? Čitajte u ovom članku: RASPORED PRAŽNJENJA PLAVIH KANTI ZA SEPARACIJU PLASTIČNE AMBALAŽE, PAPIRA I METALA – Ozon Media

Ako razmišljate o tome gde biste mogli večeras ili za vikend, naš grad ima dovoljno kafića da obiđete nekoliko, a za neki se odlučite da ostanete do „fajronta“.

Možete i prošetati do centra grada, i kupiti kartu za predstavu Predstavu za decu pod nazivom „АЛА ЈЕ ЛЕП ОВАЈ СВЕТ, ПУТ ОКО СВЕТА ЗА 80 ДАНА” koja će biti odigrana u petak, 30. septembra na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici. Početak predstave zakazan je za 16.00 i 18.00 sati. Ulaz: 350 dinara. Informacije i rezervacije: 022/615-115.

Da ne zaboravite – Gradski bazen “Pinki” u Sremskoj Mitrovici privremeno neće raditi od ponedeljka 3. oktobra zbog redovnog remonta koji se svake godine radi u ovo doba. Ponovno otvaranje  bazena za građane zavisi od dinamike redovnog remonta o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena putem zvanične fejsbuk stranice PSC “Pinki” i drugih gradskih medija.

U subotu počinje popis stanovništva… Pitali ste, odgovaramo: Popis i popisivači – Ozon Media

Tražite posao? ŠTA IMA U PONUDI POSLOVA?

Gradsko udruženje penzionera obezbedilo je finansiranje pomoći korisnicima penzija. Osnovni kriterijum za dodelu solidarne pomoći je visina penzije, odnosno da penzija ne prelazi iznos od 16.884,94 dinara. Informacije pročitajte OVDE

Crveni krst Sremska Mitrovica i Institut za transfuziju Vojvodine, DANAS, 29.09.2022.god. (četvrtak) organizuju Gradsku akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se održati u prostorijama Crvenog krsta Sremska Mitrovica, ul.Aresenija Čarnojevića 17, u periodu od 08:30-13:00 časova. Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da se odazovu na ovu humanu akciju 

Ako ste propustili

U Sremskoj Mitrovici doneta maksimalna kazna za nasilje u porodici – Ozon Media

Šta je rekao poslednji popis: Prosečan Mitrovčanin ima 42 godine, više je žena nego muškaraca – Ozon Media

“Moja prva plata”: U Sremskoj Mitrovici traže se: prodavci, magacioneri, knjigovodje, med. sestre… – Ozon Media

Popis počinje u subotu: Ako odbijete da učestvujete – kazna do 50.000 dinara – Ozon Media

Igor Šivoljicki osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu – Ozon Media

Kao i svakog dana čuvajte se u saobraćaju, proteklih dana je nekoliko saobraćajnih udesa. A najvažnije je da se opustite, navučete osmeh jer se od mrgođenja samo stvaraju bore a i sve zavisi SAMO OD VAS.

Možda Vam se svidi i