24 časa u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Od juče,  na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, registrovane  su dve saobraćajne nezgoda. Jedna osobe su povređene.

Apelujemo na vozače da poštuju sve saobraćajne propise radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a posebno da poštuju ograničenje brzine i ne konzumiraju alkohol jer su to najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda u kojima ima poginulih i povređenih.

Prema poslednjim podacima, u Kovid centru Opšte bolnice Sremska Mitrovica zaključno sa 4. JANUAROM nalazi se 37 pacijenta, tri osobe više nego prethodnog dana, od toga broja 19 lica je pozitivno, sedam lica je na respiratoru, jedna osoba više nego predhodnog dana, jedna osoba koristi kiseoničku potporu.

Danas sve prodavnice rade redovno.

U Kovid ambulanti bilo je 44. prvih pregleda, dok je kontrolnih pregleda bilo 16. Od 44. prvih pregleda, 16. pregleda su bili antigen pozitivni, PCR pozitivnih bilo je četvoro. Nije bilo hospitalizacija.

Pročitajte i…

Počela upotreba novih fiskalnih kasa, do kada se mogu koristiti i stari uređaji – Ozon Media

Prva beba u 2022. godini u porodilištu Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, sa teritorije sremskomitrovačke opštine rođena je 2. januara u 04.17 časova. Reč je o devojčici, koja je dobila ime Natalija. 

FOTO. POSETA Majci prve MITROVAČKE bebe – Ozon Media

Možda Vam se svidi i