Radijatori od večeras TOPLI TOKOM CELE NOĆI

Od strane Ozon
0 komentar

JKP „Toplifikacija“ će od večeras proizvoditi i isporučivati toplotnu energiju potrošačima u dvadesetčetvoročasovnom režimu rada.

„Sa lokalnom samoupravom smo se dogovorili da ove godine grejanje krene ranije“, reko je Slavko Sladojević direktor Toplifikacija.

-Danas krećemo sa grejanjem bez prekida danju i tokom noći, 24 časa. Ovakvo grejanje ostaće do 20. januara.

Sve protiče u najboljem redu kada je u pitanju rad JKP” Toplifikacije” , grejanje normalno funkcioniše, a kako su najavljene vremenske prilike sa munusom u narednim danima, odlučeno je da krenemo ranije sa grejanjem 24- časa grejanjem, rekla je gradonačelnica Svetlana Milovanović, koja je vešeras obišla podstanicu „Toplifikacije“ u  naselju 29. Novembar u Sremskoj Mitrovici.

Celokupan sistem daljinskog grejanja Javnog komunalnog preduzeća „Komunalije“ u potpunosti je spreman za nepovoljne nastupajuće vremenske prilike, a sve terenske i ekipe za hitne intervencije u stalnoj su pripravnosti i spremne su da u najkraćem mogućem roku reaguju kako bi eventualni, nepredviđeni nedostaci i poremećaji bili otklonjeni u maksimalno kratkom vremenskom periodu.

Možda Vam se svidi i