Crtani film i pesmica za najmlađe učesnike u saobraćaju (VIDEO)

Od strane Ozon
0 komentar

Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja u narednom periodu nastavlja realizaciju aktivnosti koje su usmerene ka povećanju bezbednosti dece u saobraćaju.

Pored dosadašnjih aktivnosti na realizaciji edukativnog interaktivnog časa „Pažljivkova pravila u saobraćaju“, Pažljivkove smotre, izradi promotivnih materijala za decu, pesmica, crtanih filmova i igrica, snimljena je nova pesmicu i crtani film za najmlađe učesnike u saobraćaju.

Kako se deca često poistovećuju sa delima svojih junaka iz crtanih filmova, želeli su da lik Pažljivka u ovoj epizodi na zabavan i uzbudljiv način, zajedno sa likovima Lolom i Milom, prenese važne lekcije o pravilnom i bezbednom ponašanju dece u saobraćaju.

Epizodu „Dan sa Pažljivkom“ prati i pesma „Preko zebre kreni“.

Učenje putem animiranih i muzičkih sadržaja deci omogućuje da na zabavan način prihvataju nova znanja. Upravo zbog toga, Agencija za bezbednost saobraćaja je putem crtanog filma „Lola i Mila“ realizovala epizodu namenjenu bezbednom ponašanju dece u saobraćaju.

Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja su crtani film „Lola i Mila“ napravili kao pomoć roditeljima da bi lakše uputili svoju decu u pravila saobraćaja, dok deca ujedno uživaju u crtaćima ovakvih i sličnih karaktera.

Možda Vam se svidi i