Tradicionalni proizvodi domaćih zanatlija u Lidlu. U novembru Ruma

Od strane Ozon
0 komentar

Kompanija Lidl Srbija potvrđuje svoju posvećenost domaćim proizvođačima – od 19. novembra, pa u narednih mesec dana, na Lidlovim policama pronaći ćete tradicionalne proizvode malih proizvođača iz različitih regiona Srbije. 

Od četvrtka 19. novembra, svaka nedelja biće posvećena jednoj regiji Srbije i proizvođačima iz nje – prva nedelja Vojvodini, nakon toga centralnoj Srbiji, zatim zapadnoj Srbiji i poslednja nedelja istočnoj i južnoj Srbiji.

U prvoj nedelji, od 19. novembra, Lidl vas vodi u Vojvodinu, regiju u kojoj se prepliću različite kulture, a samim tim i bogata gastronomska nasleđa. Jedan od proizvođača iz ove regije dolazi nam iz Rume, kao i priča koja se prenosi sa generacije na generaciju o ekspertima koji proizvode izvrsne mesne delikatese – kompanija Mesoprodukt. Ova kompanija ponosi se svojom ponudom, a da sa kvalitetom proizvoda u ovom zanatu nema kompromisa, prepoznao je i Lidl. 
– Jako smo zadovoljni što smo odabrani od strane Lidla, pre svega jer su nas kontaktirali bez naše inicijative, kao što to obično ide. Svesni smo da mali zanat zahteva veliku strast, jer bez strasti nema ni uspeha ni napretka i sve to u spoju sa tradicijom mora dati dobar rezultat – kažu Žika i Dragana Mihajlović, vlasnici kompanije Mesoprodukt. 
U okviru ponude „Mali zanat, velika strast“ Lidl potrošači će imati priliku da se uvere u kvalitet sireva, mesnih proizvoda, džemova i mnogih drugih domaćih proizvoda koji su proizvedeni sa puno strasti i ljubavi. Posetite Lidl prodavnice, pronađite nalepnicu „Mali zanat, velika strast“ na proizvodima iz naših krajeva i uverite se u posvećenost i kvalitet! Više informacija na www.lidl.rs.

Možda Vam se svidi i