Košarkašice „Srema“ pobedile „Partizan“ u kadetskoj ligi

Od strane Ozon
0 komentar

U utakmici 4. kola Ženske Kadetske lige Srbije odigranoj u hali PSC „Pinki“, ŽKK „Srem“ je pobedio ekipu ŽKK „Partizan“ Beograd rezultatom 59:47 (16:10, 20:10, 10:12, 13:15). Košarkašice „Srema“ krenule su veoma agresivno od početka utakmice ali su košarkašice „Partizana“ pokazale da se radi o veoma kvalitetnim igračicama i da će utakmica biti teška. Na parketu hale „Pinki“ vodila se lavovska borba za svaku loptu. ŽKK „Srem“ je uspeo da se odlepi i ode na odmor sa 16 poena prednosti. Beograđanke su u drugom poluvremenu zaigrale bolje i smanjile prednost domaćih na 8 poena. Ali igračice „Srema“ koje su ostavile srce na terenu nisu dozvolile da se „Partizan“ približi i uspele da reše utakmicu u svoju korist rezultatom 59:47.

ŽKK „Srem“ Sr. Mitrovica: Riđošić Anđela 17p, Trkulja Branka 11p, Janković Jelena 9p (kap), Dimitrijević Vanja 9p, Simić Ana 7p, Nićiforović Anastasija 4p, Đorđić Milica 2p, Vasić Teodora, Jerinić Milica, Kostić Svetlana, Zorić Dunja, Debeljački Teodora. Ekipu ŽKK „Srem“ je do pobede odlično vodio trener Savić Lazar.


ŽKK „Partizan“ Beograd: Miškić B. 17p, Lazarević M. 15p, Veselinović T. 4p (kap), Radovanović A. 3p, Lukić A. 3p, Mrkela M. 2p, Kerečki I. 2p, Milošević M. 1p, Bulatović L, Stojilković A, Drča M, Domanović A.Trener: Vasiljević Ivan
Utakmica je odigrana bez prisustva publike zbog pandemije.
U sledećem kolu ŽKK „Srem“ gostuje ekipi ŽKK „Vojvodina“ Novi Sad.

Možda Vam se svidi i