Tri reprezentativca Srbije zaražena koronom

Od strane Ozon
0 komentar

Mukama „orlova“ nikad kraja! Poslednja u nizu loših vesti stigla je nakon testiranja pred duel sa Rusijom (sreda, 20.45) na kojem su ustanovljena još tri slučaja zaraženih koronavirusom.

Dan pred utakmicu protiv Rusije prilikom redovnog testiranja na koronavirus otkriveno je da su još tri igrača pozitivna, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Reč je o Sergeju Milinković-Saviću, Darku Lazoviću i Đorđu Nikoliću. Uz njih je na pozitivan i jedan fizioterapeut, dok su ostali reprezentativci i članovi stručnog štaba bili negativni na poslednjem testu.

Kao i u slučaju Luke Milivojevića medicinski tim FSS odmah je postupio u skladu sa merama i protokolima UEFA i Vlade Republike Srbije tako da su sva trojica reprezentativaca i fizioterapeut napustili Sportski centar u Staroj Pazovi i do daljeg će biti u kućnoj izolaciji.

Ovim su se problemi Ljubiše Tumbakovića samo produbili s obzirom na to da da je nacionalni tim ranije napustio Aleksandar Kolarov, da Saša Lukić nije u opticaju zbog kartona, a da je Dušan Tadić povređen.

Autor: Ivan Džodić

Izvor: nova.rs

Možda Vam se svidi i