TVOJ GLAS za oslikan KAMION JKP Komunalije

Od strane Ozon
0 komentar

Javno komunalno preduzeće „Komunalije“ organizuje online glasanje za najbolji likovni rad na temu „Umetnost zaštite životne sredine“.

Likovni konkurs sprovodi „Eko-projekt tim“ sa JKP „Komunalije “ uz podršku GU za Kulturu , sport i omladinu.
Zbog trenutnog stanja sa pandemijom, nije bilo moguće organizovati izložbu svih radova na temu reciklaže i pravilnog upravljanja otpadom , koje su deca od I do VII  razreda  sa velikom pažnjom i interesovanjem naslikala. Iz tog razloga je bio ograničen broj radova koji su nam škole dostavile. Sada imamo 18 finalista ! Nakon glasanja koje će trajati do 01.12. 2020 god.
Biće proglašeni pobednički radovi, nagradjeni pobednici i brendiran još jedan kamion za prikupljanje i transport otpada.Glasajte za najbolji rad!

Klikom na link https://web.facebook.com/groups/403821860640671 pridružite se grupi GLASANJE JKP KOMUNALIJE i kliknite na redni broj rada za koji želite da glasate.

Glasanje traje do 01.12.2020

Tekst je objavljen u sklopu projekta “ Ne sa strane! U kantu sve može da stane” koji je sufinansiran iz budžeta Grada Sremska Mitrovica – Gradska uprava za obrazovanje,kulturu i sport. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Možda Vam se svidi i