Dva slobodna radna mesta u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Opšta bolnica Sremska Mitrovica raspisala je oglas za prijem u radni odnos za dva radna mesta.

Oglas je raspisan za radna mesta:

1.Operater tehnike – Odeljenje zaštite –- Služba tehničkih poslova – Služba za pravne, finansijske i tehničke poslove, na određeno vreme, do povratka odsutnog radnika sa bolovanja, sa punim radnim vremenom.
–izvršilac 1.

Uslovi: srednje obrazovanje u trajanju od četiri godine ili srednje stručno obrazovanje u trajanju od tri godine, 6 meseci radnog iskustva.

Opis poslova: permanentno u toku 24 sata pravovremeno opslužuje sisteme telekomunikacije i to: telefonske centrale, radio stanice, multitom bežičnog sistema, centralne interfonije, teleksa, telefaksa, primopredajnik RT 20 TC 6. Uredno vodi dnevnik rada primopredaje i odgovarajuće izveštaje. Radi i druge poslove iz domena svoje stručnosti po nalogu šefa, načelnika i pomoćnika direktora za tehničke poslove, kojima neposredno i odgovara za svoj rad.

2.Tehničar – elektroničar na hemodijalizi – Elektro odsek – Služba tehničkih poslova – Služba za pravne,finansijske i tehničke poslove, na određeno vreme do 6 meseci, na upražnjeno radno mesto, sa punim radnim vremenom.
–izvršilac 1.

Uslovi: srednje obrazovanje u trajanju od četiri godine završena elektrotehnička škola.

Opis poslova: vrši preventivni pregled, održavanje i samostalno otklanjanja kvarova na medicinskim aparatima i drugim uređajima. Operativno sarađuje sa serviserima za održavanje medicinskih aparata i uređaja. Vrši puštanje u rad medicinskih aparata i daje uputstva za njihovo rukovanje medicinskim radnicima. Radi i druge poslove iz svog domena stručnosti, a po nalogu šefa, načelnika kojima neposredno i odgovara za svoj rad. Radno mesto sa povećanim rizikom.

Кonkurs je otvoren od 20. do 27. februara.

Detalje konkursa možete pogledati na zvaničnom sajtu Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i