Srpska liga osnovala povereništvo u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 9. novembra na dan Sv. Arsenija Sremca Srpska liga (SL) je osnovala povereništvo u Sremskoj Mitrovici.

 Za poverenika je izabran Aleksandar Čereković, koji je najavio buduće aktivnosti stranke u cilju širenja članstva, kao i skori izbor organa gradskog odbora.

Zamenik poverenika SL za Sremsku Mitrovicu gospodin Miroslav Smrzlić rekao je da će osnivanje povereništva znatno doprineti razvoju stranke u celom Sremskom okrugu.

Srpska liga je konzervativna stranka desnice koja za svoj primarni cilj ima očuvanje i promociju osnovnih karakteristika našeg naroda koje su održavale Srbe i Srbiju kroz celu istoriju razvoja, kako bi sačuvali naš identitet i na zdravim osnovama izgradili našu zemlju i postavili je na mesto koje joj pripada. Potrebno je vratiti dostojanstvo našem narodu, urediti ekonomski napredak i nacionalni plan razvoja.

“Srbija treba strateški primarno da se orijentiše ka poljoprivredi, jer imamo sve preduslove da budemo jedna od najuspešnijih država u Evropi u tom polju. Poljoprivrednici moraju biti usmeravani i subvencinisani da proizvode najisplativija dobra i udruženo da ih plasiraju, umesto što su prepušteni tržištu u borbi sa udruženim klasterima razvijenijih zemalja”, dodao je Goran Milenković, generalni sekretar SL, u ovom pretežno poljoprivrednom kraju Srbije.

“Trudićemo se da budemo dostojni naslednici naših predaka i učiniti sve što je u našoj moći da svaki građanin Srbije može da vodi normalan život. Kritikovati sve poteze vlasti za koje mislimo da nisu na opštu korist Srbije, ali i konstruktivno podržati eventualne pametne aktivnosti u cilju poboljšanja uslova života našeg naroda i razvoj otadžbine”, rekao je Čereković.

You may also like