Karijerni info centar u Kancelariji za mlade

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica, treću godinu za redom podržana od strane pokrajinskih i republičkih institucija za projekat koji se tiče karijernog informisanja mladih u našem gradu.

Treninge sprovode obučeni edukatori karijernog informisanja sertifikovani na projektu GIZZ BOS nemačke organizacije za međunarodnu saradnju.

„Kako smo u prethodne tri godine imali odličnu saradnju sa svim srednjim školama u našem gradu na projektima koji su se ticali karijernog informisanja, imamo velika očekivanja i za ovogodišnji projekat “Karijerni info centar – Mladi preduzetnik 2019.” koji je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu“, rekla je Biljana Matić, koordinator KZM.

Ona je objasnila da projekat podrazumeva obuku i predavanje za učenike trećih i četvrtih razreda na temu karijernog informisanja, koja će se održavati u Kancelariji za mlade.

Radionice počinju krajem septembra, a završna konferencija „Mladi preduzetnik 2019.“ biće organizovana sredinom novembra meseca. Kroz projekat godišnje prođe preko 200 srednjoškolaca.

You may also like