Apotekari zadovoljni, Grad za sada ispunjava obećanja

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas je u Gradskoj kući održan drugi po redu sastanak zaposlenih u Apoteci „Sremska Mitrovica“ i predstvninika lokalne samouprave Grada.

Sastanku je prisustvovalo 25 zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi, direktor Apoteke Dragan Božić, gradonačelnika Vladimir Sanader i v.d. načelnik za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Vojislav Mirnić.

Kako je saopšteno, na prvom sastanku, koji je bio održan u utorak, dogovorena je isplata za drugi deo septembarske i oktobarsku zaradu, što je i učinjeno, dok je na današnjem sastanku, dogovoren vremenski okvir za isplatu zarada za novembar, decembar i januar.

Takođe, Gradsko veće je danas usvojilo finansijski plan Apoteka „Sremska Mitrovica“ za 2017., Program rada i poslovanja, Izveštaje za 2016. godinu i izmenu Statuta Apoteke i uputilo na dalju skupštinsku proceduru kako bi se finalizirao pravni okvir za realizaciju svih uslova koji su neophodni za ponovni rad Apoteke.

Zaposleni u Apoteci su za sada, prema rečima predsednce sindikata Ljiljane Nedeljković, zadovoljni učinjenim. Optimistični su i veruju da će se teška situacija u kojoj se Apoteka nalazi uz podršku Grada prevazići.

Možda Vam se svidi i