„Pčelica“ spremna za mališane

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Predškolska ustanova “Pčelica” Sremska Mitrovica nakon obimnih radova na mnogim njenim objektima tokom letnjeg perioda sutra će spremno dočekati mališane i početak nove radne godine.

Tokom prethodna dva meseca vođeni su obimni radovi na više objekata “Pčlice” uređivala su se kupatila, krečile prostorije, sređivala stolarija.

“Predškolska ustanova “Pčelica” u skladu sa svojim mogućnostima stalno radi na poboljšanju uslova kako bi boravak mališanima u svim njenim objektima bio što prijatniji i lepši i upravo s tim ciljem tokom jula i avgusta mi smo renovirali nekoliko naših objekata”, rekla je Miroslava Ilijić, direktorica “Pčelice” prilikom obilaska objekta “Maja” u naselju “Dekanske bašte”.

U tom objektu urađene su električne instalacije, krečenje, a kompletno renovirano je i kupatilo. Isto radovi su izvođeni i u objektima “Leptirić” u naselju Orao i “Maslačak” u naselju “29. novembar”. Takođe okrečen je i deo objekta u Kamenjaru, u objektu Đurđevak urađene su pločice na samomo ulazu u objekat, tu su takođe ofarbani radijatori, a u trenutno je u toku farbanje i sređivanje unutrašnje stolarije u četiri objekta i to u objektima “Đurđevak”, “Maja”, “Lepririć” i “Maslačak”.

IMG_0959
Objekat „Maja“ Dekanske bašte

Da nisu samo objekti u gradu važni, pokazuje i činjenica da su okrečeni vrtići u Divošu i Manđelosu. Okrečena je i kuhinja u laćaračkom “Čuperku”, kao i deo objekta “Lane” u Mačvanskoj Mitrovici.

IMG_0956
Objekat „Maja“ Dekanske bašte

U narednom periodu, kako je najavila Ilijić, očekuju se radovi na sanaciji objekata “Bubamara” i “Cvrčak” koji se nalaze u naselju Matije Huđi, a čeka se građevinska dozvola i novčana sredstva za početak radova na proširenju kapaciteta vrtića u Laćarku.

IMG_0970
Objekat „Leptirić“ naselje Orao

Možda Vam se svidi i