Sremska Mitrovica – Juče je održana poslednja sednica Skupština Grada Sremska Mitrovica u 2016. godini. To je bio ukupno 10. put da su se odbornici u ovom sazivu, otkad je konstituisan pre šest meseci, sastali.

Tomislav Janković, predsednik Skupštine grada njen dosadašnji rad ocenjuje kao vrlo dobar.

„Moj zaključak je da smo radili efikasno, da nismo imali problema u funkcionisanju samog parlamenta, da su odbornici redovno dolazili na zasedanja i mislim da je jedan pozitivan korak napravljen što imamo sastanke sa svim odborničkim grupama pred svaku sednicu na kojima razmatramo određene predloge koji dolaze kako od gradonačelnika, tako i od gradskog veća“, prokomentarisao je dosadašnji rad Skupštine Janković.

On je dodao da se sa odborničkim grupama pre sednica razmatra o svim onim dokumentima i planskim aktima koji su neophodni da se usvoje kako bi Grad mogao normalno da funkcioniše.

„Kroz razmenu iskustava, mišljenja i kroz prihvatanje svih konstruktivnih predloga opozicije mi smo napravili jednu dobru atmosferu i mislim da parlament funkcioniše za sada na najbolji mogući način, mislim da tako treba da nastavimo i u budućnosti iz razloga što kroz ovakav rad, kroz ovakvu komunikaciju, poštovanje volje građana koja je predočena kroz zahteve njihovih odbornika jedini je način da naš grad napreduje dalje“, zaključio je Janković.

Konstitutivna sednica Skupštine Grada Sremska Mitrovica održana je 14. juna ove godine.

You may also like